Swank
Βρείτε μας στο

Μην κάνεις το λάθος και μπερδευτείς. Όχι, το I Am Mother δεν έχει καμία σχέση με το Mother του Aronofsky. Δηλαδή έχει, αλλά μόνο ως προς το είδος του σινεμά. Horror το ένα, θρίλερ με ολίγη από horror και το άλλο. Αυτό μόνο. Από κει και πέρα, μιλάμε για μια νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2018. Είναι ένα science fiction θρίλερ με έναν hardcore φουτουρισμό.

Γιατί ασχολούμαστε τώρα με μια ταινία που πιθανότατα δεν θα μας απασχολήσει ξανά για ένα χρόνο και κάτι; Γιατί χθες έγινε γνωστό ότι η Hilary Swank θα πρωταγωνιστήσει σε έναν ρόλο που την γυρίζει στις πιο δοξασμένες εποχές της. Σε εποχές Million Dollar Baby. Και μάλιστα σε μια περίοδο που η 43χρονη ηθοποιός επιχειρεί την επάνοδο της στα κινηματογραφικά μετά το 2014. Σε αυτή την ξηρή τριετία είχε να επιδείξει λίγα πράγματα. Ένα voice over στο Starks το 2016 και έναν μικρό ρόλο στο Logan Lucky που κυκλοφόρησε πριν ένα δίμηνο σχεδόν.

Το I Am Mother σηματοδοτεί για εκείνη την έναρξη μιας ρελάνς. Για την ακρίβεια την συνέχιση, αφού το 2018 αναμένουμε να δούμε το 55 Steps, όπου παίζει μαζί με την Helena Bonham Carter. Τα γυρίσματα του sci-fi thriller έχουν ξεκινήσει και η Swank κάνει παράλληλα γυρίσματα και για μια νέα σειρά που θα πρωταγωνιστεί και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018. Πρόκειται για το Trust.

I Am Mother: Η Hilary Swank επιστρέφει με ένα φουτουριστικό θρίλερ

Ας μείνουμε όμως στο I Am Mother. Όπως αναφέρει το Variety, πρόκειται για ένα ορίτζιναλ σενάριο που έγραψε ο Michael Lloyd Green και θα σκηνοθετήσει ο Grant Sputore. Ο Sputore είναι ένας πολύ γνωστός σκηνοθέτης στην Αυστραλία. Το γεγονός ότι είναι Αυστραλός παίζει τον ρόλο του μιας και τα γυρίσματα γίνονται στην Αδελαΐδα και σίγουρα ξέρει καλά τα κατατόπια. Η Αδελαΐδα θα μεταμορφωθεί σε μια μετα-αποκαλυπτική Γη. Η ανθρωπότητα έχει εξαφανιστεί, λίγοι έχουν επιβιώσει και το κατάφεραν φεύγοντας από τον πλανήτη. Όσο παρέμειναν μακριά από τη Γη έφτιαξαν ένα ρομπότ, την Mother. Η Mother έγινε η τροφός για μια πλειάδα παιδιών, τα οποία μεγάλωσαν και επέστρεψαν στη Γη για να την αποικίσουν και πάλι.

Η Clara Rugaard, που υποδύεται μια κόρη του ρομπότ, έχει μια πολύ στενή σχέση με την Μαμά. Αυτή η σχέση θα τεθεί εν αμφιβόλω όταν εμφανιστεί μια αιμοδιψής και άγνωστων κινήτρων γυναίκα, η Hilary Swank, η οποία αλλιώς περίμενε το νέο κόσμο και αλλιώς τον βρήκε. Η δική της αμφισβήτηση θα επιχειρήσει να ξεδιαλύνει αυτό το πολύ παράξενο δέσιμο ανθρώπου με μηχανή.