Το 2020 χτυπά και το «Μόνος στο σπίτι»: Το νέο φινάλε που θα δούμε φέτος δεν έχει happy end
Βρείτε μας στο

Το 2020 αφού διέλυσε τον μισό πλανήτη θα μας κάνει να τα ξεχάσουμε όλα καθώς θα πραγματοποιήσει ένα όνειρο δεκαετιών. Θα αλλάξει και το νερόβραστο φινάλε του «Μόνος στο σπίτι».

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν έχει θέση στην καρδιά μας όταν βλέπουμε ή απλά σκεφτόμαστε αυτόν τον σατανικό μπόμπιρα, που ακόμα και η μάνα του ενστικτωδώς τον άφησε μόνο του για να μην την σκοτίζει.

Αφού λοιπόν οι δημιουργοί της ταινίας δεν μας έκαναν ποτέ αυτή τη χάρη έρχεται το 2020 να σας ικανοποιήσει αυτό το απολύτως δικαιολογημένο όνειρο. Το φετινό φινάλε του «Μόνος στο σπίτι», πλήρως εναρμονισμένο με τη χρονιά θα κάνει 8 κινηματογραφικές ταινίες και 1 τηλεοπτική σειρά crossover με τον ξανθό μπόμπιρα της κολάσεως για να του δώσει το φινάλε που όλοι ονειρευτήκαμε.

Μόνος στο σπίτι του δρόμου με τις λεύκες

O μικρός Κέβιν Μακάλιστερ νοικιάζει το σπίτι στην Elm Street και οι καλοί του φίλοι του ρίχνουν μια χούφτα υπνωτικά, να κοιμάται τρεις μέρες σερί. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει δράση ο Φρέντι Κρούγκερ και τα μεταλλικά νυχάκια του. Χραααααατς στη φατσούλα του Κέβιν.

freddy-alone

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Home alone with roast lamb

Ο μικρούλης Κέβιν πιάνει δουλειά ως δεσμοφύλακας του Χάνιμπαλ Λέκτερ. Τον βασανίζει, τον τυραννάει και τον αφήνε νηστικό για πολλές ημέρες. Κάποια στιγμή ξεχνάει να κλειδώσει το κλουβί του Χάνιμπαλ και καταλήγει «συγκάτοικός» του για λίγα λεπτά. Λίγα λεπτά, όσα χρειάζονται για να φτιάξει ο δόκτορας την σαλτσούλα που θα συνοδέψει το γεύμα του. Κέβιν αλα κρεμ ή Κέβιν μπέικον. Μμμμ, μπον απετί.

silence-of-the-lambs-home-alone

 

Παρασκευή σε πάνε τρεις

Δε θα χρειαστούν 4. Γιατί ο Κέβιν είναι ελαφρύς. Ειδικά αν του λείπουν δύο χέρια. Ένα σαββατοκύριακο στη λίμνη Κρίσταλ με τον Κέβιν να ασελγεί σε ό,τι έχει ιερό ο Τζέισον. Μέχρι που ο ορφανούλης μασκοφόρος τον πιάνει και του εξηγεί τη διαφορά που έχει το καλαμάκι Κέβιν με το σουβλάκι Κέβιν.

alone-the-13th

 

Ηome Alien

Ο νεαρότερος επιβάτης του Νοστρόμου θα γίνει σε λίγο καιρό μανούλα. Μέσα από την κοιλίτσα του θα βγει ο καρπός του έρωτά του με το facehugger. Aχ αυτή η μητρότητα πόσο γλυκιά μπορεί να γίνει.

alien-home-alone

 

Saw your neck alone

O Kέβιν μπλέκεται στην κεντρική παγίδα του πρώτου Saw. Μόνο που η αλυσίδα που πρέπει να κόψει για να επιβιώσει βρίσκεται τυλιγμένη στον λαιμό του. Κρίμα ρε Κέβιν αλλά ο χρόνος σου τελειώνει και πρέπει να πάρεις τη μεγάλη απόφαση.

home-alone-saw

 

You ‘re gonna need a bigger kid

Ο μικρός Μακάλιστερ βγαίνει για κυνήγι του μεγάλου λευκού που έχει ξεκληρίσει ολόκληρες παραλίες λουομένων. Όπλα του έμία ψεύτικη καραμπίνα και μια φουσκωτή βαρκούλα. Λέτε να τον πιάσει τον καρχαριούλη με τα καψουλάκια του; Ντουν ντουν ντουν ντουν ντουν…

jaws-alone

 

Alone of the Dead

Ο Κέβιν κρύβεται στο mall ενώ έξω έχει ξεσπάσει η αποκάλυψη των ζόμπι. Μια μικρή λεπτομέρεια στην όλη ιστορία είναι ότι όλες οι πόρτες του εμπορικού είναι ξεκλείδωτες και τα ζόμπι πεινασμένα, γρήγορα και αποφασισμένα.

dawn-of-the-dead

 

Jurassic Home

Στο νησί του Τζουράσικ Παρκ ελευθερώνεται ο τυραννόσαυρος Ρεξ και βγαίνει βραδινή βολτούλα για να τσιμπήσει κάνα σνακ. Όλοι οι άνθρωποι του νησιού ψηφίζουν ποιος θα χρειαστεί να θυσιαστεί σε ενδεχόμενη επίθεση του κτήνους. Κατά διαβολική σύμπτωση όλοι ψήφισαν τον ενοχλητικό μικρό Μακάλιστερ. Τελικά θα φύγουν όλοι και θα τον ξεχάσουν ακόμα μια φορά. Μόνος, όχι στο σπίτι, αλλά στο κλουβί του T-Ρεξ.

jurassic-alone

 

Alone with Lucille

Εκτός από τις κινηματογραφικές μείξεις του Home Alone με τις κλασικές ταινίες έχουμε και μία τηλεοπτική. Ο Κέβιν έχει επιβιώσει στο σύμπαν του Walking Dead μέχρι που τον πιάνει ο Νίγκαν και πρέπει να παραδειγματίσει όλη την ομάδα του. Το αλάνθαστο ένστικτο του Νίγκαν θα οδηγήσει την προέκταση του χεριού του, την λιγομίλητη αλλά αποτελεσματική Λουσίλ, να συνάψει σχέσεις με το μικροσκοπικό κρανίο του Κέβιν. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

home-alone-with-negan