Καπουτζίδης
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Άσχημη «εξέλιξη» με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Κακά τα μαντάτα για όσους ανυπομονούσαμε για τη μεγάλη του επιστροφή…

Την ώρα που όλοι περίμεναν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη που θα «σφράγιζε» τη συνεργασία του με το Star, η μεγάλη ανατροπή ήρθε και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό σεναριογράφο να μένεις εκτός παιχνιδιού.

Δεν πρόκειται φυσικά για κανενός είδους «αποκλεισμό» του από το κανάλι της Κηφισιάς, μα για δική του συνειδητή απόφαση που πάρθηκε για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Καπουτζίδης θα αναλάμβανε το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ελληνικής διασκευής της σειράς «Servant of the People», στα ελληνικά «Υπηρέτης του Λαού», η οποία αφορά στα καθήκοντα… Πρωθυπουργού που αναλαμβάνει ένας απλός δάσκαλος με σκοπό να «υπηρετήσει» τον λαό. Σενάριο που έκανε πολλούς να ελπίζουν πως το νέο εγχείρημα του δαιμόνιου σεναριογράφου θα θύμιζε εποχές «Παρά 5»…

Η σειρά είχε προγραμματιστεί για την prime time ζώνη του καναλιού, την οποία οι ιθύνοντες θέλουν να ενισχύσουν. Και τι πιο σίγουρο από έναν Καπουτζίδη; Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από το Star, ο ίδιος είχε δεχτεί πρόταση όχι μόνο για το σενάριο και τη σκηνοθεσία μα και για να πρωταγωνιστήσει στη νέα του σειρά, έχοντας πάντα στο πλευρό του την Αγγελική Λάμπρη που έγινε ευρέως γνωστή ως τηλεοπτική «Αγγέλα».

Για κακή τύχη του καναλιού, όμως, ο Γιώργος Καπουτζίδης από την αρχή δεν έδειχνε ενθουσιασμένος με το όλο concept. Και όπως το κοινό του γνωρίζει πολύ καλά, όταν μια ιδέα δεν τον ξετρελαίνει, δεν τη βλέπουμε και να υλοποιείται. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς αρνήσεις του για νέες παραγωγές, όταν ένιωθε πως «δεν είχε κάτι να πει» τηλεοπτικά.

Το resume της όλης κατάστασης, είναι το ότι ενώ το Star είχε υπολογίσει την πρεμιέρα της σειράς για την αρχή της σεζόν που διανύουμε, πήρε αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2018, με τα τελευταία νέα να θέλουν την  τύχη της… άγνωστη καθώς ο Καπουτζίδης τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Το Star από τη μεριά του, πλέον δεν ξέρει κατά πόσο αξίζει να μπει στη διαδικασία των γυρισμάτων χωρίς το δυνατό του χαρτί. Κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η πρεμιέρα θα μείνει απλά… στα σχέδια.

Εκτός αν ο Γιώργος Καπουτζίδης αναθεωρήσει και αποφασίσει να δώσει μια ευκαιρία στο νέο project του σταθμού – πράγμα απίθανο.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)