Μαύρα Μεσάνυχτα: Η βίλα Κουτρουμπά πωλείται σε αστρονομική τιμή! (Pics)
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Μαύρα Μεσάνυχτα: Η βίλα Κουτρουμπά πωλείται σε αστρονομική τιμή! (Pics)

Όλοι θυμόμαστε την εντυπωσιακή Συλβή να μπαινοβγαίνει στη βίλα με το έτσι θέλω…

Αν κάτι μας έχει μείνει στο μυαλό από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Παναγιώτας Βλαντή ως Συλβή, αυτό είναι η υπερπολυτελέστατη βίλα την οποία το σενάριο ήθελε να ανήκει στον Αποστόλη Κουτρουμπά – κατά κόσμον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Πρόκειται για ένα σπίτι που πρωταγωνίστησε και στις δύο σεζόν προβολής της επιτυχημένης σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου (2008 – 2009), με πολλές σκηνές να έχουν γυριστεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εσωτερικό της.

Η εντυπωσιακή βίλα των 650 τ.μ στο Κορωπί χτίστηκε το 2006, με τους συντελεστές της σειράς να είναι οι πρώτοι της «κάτοικοι», διαφημίζοντας τη στο έπακρο. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σπα, τεράστιο κήπο και πολλούς ακόμα χώρους που την κατέστησαν ιδανική για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Για έναν περίεργο λόγο, όμως, εξακολουθεί να μένει απούλητη παρά το γεγονός πως αμέσως μετά το τέλος της σειράς βγήκε την αγορά. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι το γεγονός πως την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν χρησιμοποιήθηκε και από την παραγωγή του Star Academy ως «σπίτι» των παικτών (!), ενώ τώρα έχει ξαναβγεί προς πώληση έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.

Μαύρα Μεσάνυχτα: Η βίλα Κουτρουμπά πωλείται σε αστρονομική τιμή! (Pics)

Η τιμή της; Μόλις 1.700.000 ευρώ, δηλαδή 2.615 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

ΥΓ. Μην περιμένετε να βρείτε μέσα σ’ αυτήν τον περίφημο κούρο που σόκαρε την τηλεοπτική Λένα λόγω του… μορίου του, καθώς ο Πάνος Κοκκινόπουλος τον έχει τοποθετήσει στην είσοδο του γραφείου του!

Δείτε τη βίλα όπως ακριβώς θα την πάρει στα χέρια του ο αγοραστής της στις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…