«Home Alone»: Ο πραγματικός λόγος που ο Κέβιν Μακάλιστερ έμεινε μόνος στο σπίτι (Vid & Gif)
Βρείτε μας στο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι μέρες που απλωνόμαστε στους καναπέδες και βλέπουμε τις κλασσικές ταινίες της εποχής μετρούν αντίστροφα για να ‘ρθουν.

Μία από τις πιο αγαπημένες και χιλιοειδομένες είναι το Home Alone, η κωμική περιπέτεια του μικρού Κέβιν, ο οποίος ξεχάστηκε μόνος στο σπίτι από την οικογένειά του την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Το ποιους αντιμετώπισε στη συνέχεια και τι τράβηξαν οι δύσμοιροι το ξέρουμε και το θυμόμαστε όλοι.

Αυτό που δεν ξέραμε -ή για την ακρίβεια δεν είχαμε προσέξει- οι περισσότεροι είναι ο λόγος που ο μικρός Κέβιν έμεινε μόνος στο σπίτι του.

27 χρόνια τώρα να νομίζαμε πως έφταιγε η βιασύνη των δικών του να φύγουν από το σπίτι για να προλάβουν το αεροπλάνο για Παρίσι. Η διακοπή του ρεύματος που είχε γίνει το βράδυ τους έκανε να κοιμηθούν παραπάνω και να ξυπνήσουν με βιασύνη, να μετρηθούν λάθος τα κεφάλια των παιδιών και να ξεμείνει ο μικρός Κέβιν πίσω.

«Home Alone»: Ο πραγματικός λόγος που ο Κέβιν Μακάλιστερ έμεινε μόνος στο σπίτι (Vid & Gif)

 

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Αυτή, όμως, δεν είναι η πραγματική αιτία σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit, με το όνομα Bobcobble, ο οποίος έκανε την συγκλονιστική παρατήρηση η οποία μετατρέπει την «τυχαία» εγκατάλειψη του Κέβιν σε μία προμελετημένη συνωμοσία.

Σύμφωνα με την παρατήρησή του, υπάρχει η περίφημη σκηνή στην οποία ο Κέβιν τσακώνεται για την πίτσα και πάνω στο τραπέζι χύνονται γάλατα και αναψυκτικά. Ο πατέρας του Κέβιν, Πίτερ Μακάλιστερ, μαζεύει με χαρτοπετσέτες τα χυμένα υγρά και πετάει στα σκουπίδια μαζί του και το αεροπορικό εισιτήριο του Κέβιν, για το Παρίσι.

Φυσικά και η σκηνή περνάει αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατο να το προσέξεις όσες φορές και να έχεις δει την ταινία. Όμως, αν παρακολουθήσεις σε αργή κίνηση το βίντεο ή το gif που κυκλοφορεί τότε βλέπεις ότι ο μπαμπάς Μακάλιστερ έκανε αυτό που δεν έπρεπε.

Επίτηδες ή όχι το ξέρουν μόνο οι σεναριογράφοι του Home Alone. Eξάλλου ο μικρός Κέβιν ήταν τόσο συμπαθητικός που αποκλέιεται ο πατέρας του να το έκανε επίτηδες, για να μην τους χαλάσει τις διακοπές, έτσι;

Δείτε την επίμαχη σκηνή σε αργή κίνηση σε gif!

«Home Alone»: Ο πραγματικός λόγος που ο Κέβιν Μακάλιστερ έμεινε μόνος στο σπίτι (Vid & Gif)

Aλλά και στο απόσπασμα από την ταινία…