15 βιτριολικές ατάκες του Φρανκ Άντεργουντ που όλοι αγαπήσαμε
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

15 βιτριολικές ατάκες του Φρανκ Άντεργουντ που όλοι αγαπήσαμε

Ο Φρανκ Άντεργουντ είναι ο αντίπαλος που δεν θα ήθελες να έχεις. Η αδιαμφισβήτητη ευφυΐα του και το βιτριολικό του χιούμορ αποτυπώνονται ευδιάκριτα στις κλασικές πλέον ατάκες του. Συγκεντρώσαμε τις πιο επικές.

Ψυχρός, αδίστακτος, μακιαβελικός.  Ο Φρανκ  Άντεργουντ είναι ο αντίπαλος που δεν θα ήθελες να έχεις. Στο πετυχημένο πολιτικό θρίλερ  του Netflix «House of Cards» τον παρακολουθούμε να εξολοθρεύει έναν έναν τους πολιτικούς του αντιπάλους παραδίδοντας μαθήματα σύγχρονης πολιτικής δολοπλοκίας. Ο Φράνκ Άντεργουντ ξέρει τι θέλει και το πετυχαίνει με κάθε μέσο.  Πολιτικές παγίδες, πισώπλατα μαχαιρώματα, μηχανορραφίες κυριαρχούν στην καθημερινή του ατζέντα.
frank-5

Ο Κέβιν Σπέισι αποδίδει τόσο πειστικά το ρόλο που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί δεν βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Κάθε τι που λέει είναι ένα μάθημα διαπλοκής και αριβισμού.  Και παρά το γεγονός πως στερείται παντελώς ηθικής, η πλειοψηφία τον θεατών θέλει να τον δει να πετυχαίνει τους στόχους του.  Άλλωστε με ένα σεξπιρικό εύρημα απευθύνεται συχνά στους θεατές σχολιάζοντας κυνικά κάθε τι που συμβαίνει δημιουργώντας έτσι ένα είδος σύνδεσης μαζί τους.

Η αδιαμφισβήτητη ευφυΐα του και το βιτριολικό του χιούμορ αποτυπώνονται ευδιάκριτα στις κλασικές πλέον ατάκες του. Συγκεντρώσαμε τις πιο επικές. Κρατήστε σημειώσεις.  Ίσως μάθετε κάτι.
frank-6

#  Αγαπώ αυτή τη γυναίκα. Την αγαπώ περισσότερο απ᾽ όσο αγαπούν οι καρχαρίες το αίμα.

#  Το μόνο πρόβλημα με την κοινή λογική είναι πως είναι κοινή.

#  Η πολιτική δεν είναι πια θέατρο. Είναι σόου μπιζ.  Ας δώσουμε λοιπόν την καλύτερη παράσταση στην πόλη.

#  Η δημοκρατία είναι τόσο υπερεκτιμημένη.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

#  Ο δρόμος προς την εξουσία είναι στρωμένος με υποκρισία και απώλειες. Όχι με τύψεις.
frank-2

#   Δεν θα σου επιτρέψω να γίνεις επικίνδυνος.

#  Χαιρετήστε με το δεξί αλλά κρατήστε μια πέτρα με το αριστερό.

#   Τα πάντα έχουν να κάνουν με το σεξ. Εκτός από το σεξ. Το σεξ έχει να κάνει με την εξουσία.

#   Υπάρχουν δυο ειδών πόνοι. Ο πόνος που σε κάνει δυνατό και ο άχρηστος πόνος, αυτός που σε κάνει μόνο να υποφέρεις. Και εγώ δεν έχω καμία ανοχή για άχρηστα πράγματα.

# Για όλους εμάς που αναρριχόμαστε στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας δεν μπορεί να υπάρξει έλεος. Υπάρχει μόνο ένας κανόνας: Κυνήγησε ή θα σε κυνηγήσουν .

# Αυτό που κάθε μάρτυρας λαχταρά περισσότερο είναι ένα σπαθί να πέσει πάνω του. Εσύ απλά ακονίζεις τη λεπίδα, κρατάς το σπαθί στη σωστή γωνία και 3, 2, 1…

# Ποτέ μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις πολλή ώρα μετά το ηλιοβασίλεμα και πολλή ώρα πριν το ξημέρωμα.

#   Εάν δεν σου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο είναι στρωμένο το τραπέζι, αναποδογύρισέ το.