Η μεγάλη επιστροφή: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επαναφέρει τη δημοφιλέστερη σειρά της 20ετίας;
Βρείτε μας στο

Υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Μια παραγωγή που παρά το ότι έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του πρώτου της επεισοδίου, δε σταμάτησε ποτέ να παίζεται σε επανάληψη.

Αγαπήθηκε, παρακολουθήθηκε ξανά και ξανά και μέχρι σήμερα σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο λόγος για την πιο «οικογενειακή» σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Το γνωστό και αγαπημένο «Άκρως Οικογενειακόν» με τον Γιάννη Μπέζο και την Ναταλία Τσαλίκη. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν πολύ σύντομα βλέπατε τη σειρά να επιστρέφει με νέα επεισόδια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να δούμε τις περιπέτειες των ηρώων της ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια;

Σύμφωνα με όσα είπε η σεναριογράφος της σειράς, Ρένα Ρίγγα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο tvnea, το σενάριο είναι πολύ πιθανό, καθώς δε θα έλεγε «όχι» στην αναβίωση της σειράς που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους αφού το κεφάλαιο… Θεοτοκάτος δεν έχει κλείσει ακόμα:

«Θα μπορούσα να αναβιώσω σειρές που θα είχε νόημα η συνέχειά τους και ενδιαφέρον, που οι ιστορίες τους δεν έκλεισαν με ένα οριστικό φινάλε. Όπως για παράδειγμα το Άκρως Οικογενειακόν», εξομολογήθηκε, ρίχνοντας το μπαλάκι στα κανάλια.

Η μεγάλη επιστροφή: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επαναφέρει τη δημοφιλέστερη σειρά της 20ετίας;

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τη σειρά να διακόπτεται λόγω διαφωνίας των συντελεστών, η σεναριογράφος σημείωσε: «Όταν είναι να σταματήσει μια δουλειά βρίσκεται πάντα ένας καλός λόγος για να σταματήσει. Εγώ δεν κουβαλάω ποτέ προσωπικά προβλήματα στη δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι η ζωή μου. Αν κάτι δεν πήγε καλά τότε, το πήρε ο χρόνος και ξεχάστηκε».

Λάδι στη φωτιά της φημολογίας ότι κάτι τρέχει με το Άκρως Οικογενειακόν και τον ΑΝΤ1 ήρθε να ρίξει και η είδηση του Tv Έθνους ότι το κανάλι έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Γιάννη Μπέζο για να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια κωμική σειρά.

Αν αυτή θα είναι ή όχι το Άκρως Οικογενειακόν θα φανεί σε λίγες μέρες. Όπως και να ΄χει μιλάμε για μια σειρά που όταν προβαλλόταν απ’ τον ΑΝΤ1 σημείωνε νούμερα μεγαλύτερα και απ’ το Κωνσταντίνου και Ελένης. Μια σειρά που ήταν απ’ τις πιο δημοφιλείς της 20ετίας…

Και μην ξεχνάτε επίσης ότι το κανάλι είναι σε αναζήτηση σειράς καθώς το 4Χ4 δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του καναλιού (τουλάχιστον στα νούμερα τηλεθέασης).

Λέτε να δούμε τον Αλέξανδρο Θεοτοκάτο να επιστρέφει δυναμικά;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…