ocean's 8
Βρείτε μας στο

Λέγαμε πριν από λίγο καιρό ότι ζούμε στην εποχή που το Hollywood προσπαθεί άτσαλα να φέρει σε απόλυτη ισορροπία τους άντρες και τις γυναίκες της βιομηχανίας. Κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά που χρειάστηκε να σκάσουν τόσα σκάνδαλα για να συμβεί. Σε αυτό το πλαίσιο ετοιμαζόμαστε για να δούμε τη γυναικεία εκδοχή της Συμμορίας των 11. Μόνο που για το ξεκίνημα έχουμε το Ocean’s 8.

Αλλά μπορούμε να πούμε με πάσα ευθύνη ότι αυτές οι 8 είναι σαν 11,12 και 13. Ένα καστ που τα έχει όλα και φαίνεται στο πρώτο trailer ότι θα ανεβάσει τον πήχη. Κι αν για τη Sandra Bullock και την Cate Blanchett δεν χρειαζόμασταν κάτι να μας επιβεβαιώσει ότι θα τα καταφέρουν απόλυτα στις απαιτήσεις του κόνσεπτ, για τις υπόλοιπες υπήρχε απλά μια πεποίθηση. Με το trailer έρχεται και η σιγουριά ότι θα δούμε κάτι προσεγμένο και στημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύει το τι μπορεί να κάνει καλά η κάθε μία.

Η Sarah Paulson, αυτός ο ξαφνικός έρωτας που παίρνει επιτέλους τις ευκαιρίες της. Η σταθερή αξία της Helena Bonham Carter. Η Rihanna σε ακόμα ένα σημαντικό κινηματογραφικό βήμα σε αυτή την στροφή που πάει να κάνει. Η Anne Hathaway στο ρόλο του λάφυρου για τη συμμορία. Από κοντά δύο καλά prospects, η Mindy Kaling και η Awkwafina. Αυτό είναι το Ocean’s 8.

Στο second unit έχουμε Katie Holmes, Dakota Fanning, James Corden, Matt Damon και Richard Armitage. Αν μάλιστα πιστέψουμε το IMDB – ποιος τολμάει να το αμφισβητήσει; – στο καστ θα δούμε και τις Hailey Baldwin, Olivia Munn, Kylie Jenner και Kim Kardashian. Μια γυναικεία παντοκρατορία.

Αυτή η ταινία θα είναι πιθανότατα και το career highlight για τον σκηνοθέτη Gary Ross. Παρόλο που σκηνοθέτησε το Hunger Games το 2012, το καλύτερο του επίτευγμα είναι το Free State of Jones με τον McConnaughey. Σε περίπτωση που ισχύει ότι η πρώτη εικόνα λέει πολλά, τότε το Ocean’s 8 θα μπει στην κορυφή του βιογραφικού του. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν το καλοκαίρι του 2018. Στις αρχές Ιουνίου.