maniac
Βρείτε μας στο

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το 2017 πάπαλα. Λίγες μέρες έμειναν και ίσα που προλαβαίνουμε σε αυτές να κάνουμε τη συνήθη καταμέτρηση για όσα μας αφήνει η χρονιά. Πριν το μέτρημα όμως θα προηγηθεί η προσμονή. Όλα εκείνα που θα έρθουν το 2018 και ελπίζουμε να είναι το ίδιο καλά ή καλύτερα από το 2017. Ένα έτος που τελειώνει με πολλές καλές σειρές και αρχίζει με μερικούς δυνατούς τίτλους όπως το Maniac.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Σε συνέχεια του ACS: People VS O. J. Simpson, το FX φέρνει από τις 17 Ιανουαρίου άλλη μια περίπτωση εγκλήματος. Αυτή της δολοφονίας του Versace το 1997 από τον Andrew Cunanan. Μια υπόθεση που είναι συγκλονιστική, δεδομένου ότι ο Cunanan ωθούμενος από την απογοήτευση της παρουσίας του στον κόσμο, έκανε άλλες 4 δολοφονίες και μετά αυτοκτόνησε. Το καστ έχει πολλά ιντριγκαδόρικα ονόματα όπως αυτό του Ricky Martin, ενώ η Penelope Cruz θα υποδυθεί την Donatella Versace.

Sharp Objects

Ένα χρόνο μετά το θαύμα του Big Little Lies, ο Jean-Marc Vallee αφήνει τις 5 γυναίκες για να αφοσιωθεί σε μία. Η Amy Adams είναι μια δημοσιογράφος που έφυγε από τον τόπο καταγωγής της με σκοπό να γλυτώσει από τους δαίμονες της. Μια ιστορία φριχτής και απάνθρωπης δολοφονίας δύο ανήλικων κοριτσιών, την φέρνει ξανά στο μέρος που απέφευγε όσο τίποτα να δει. Στην πραγματικότητα πάντως το καστ είναι πάλι γυναικεία κυριαρχία, με τις Patricia Clarkson, Elisabeth Perkins και Madisson Davenport να την συνεπικουρούν. Η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα το νωρίτερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε πάλι για μίνι σειρά 8 επεισοδίων από το HBO.

Castle Rock

Stephen King και J. J. Abrams στις θέσεις των παραγωγών. Θες κάποιον άλλο λόγο για να το περιμένεις; Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι θα δούμε πάλι τον Bill Skarsgard, τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τη νέα εκδοχή του Pennywise the Clown. Πρωταγωνίστρια στη σειρά θα είναι η Sissy Spacek, που γλυκάθηκε μετά το Bloodline, πρωταγωνιστής ο Andre Holland από το The Knick, ενώ έχουμε πάλι τον ιδανικό σε τέτοια μεταφυσικά θρίλερ, τον Scott Glenn από τα Leftovers και Daredevil-Defenders. Η σειρά θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2018 από το Hulu.

Krypton

Το SyFy έμαθε από τις αποτυχίες, είδε με το The Expanse πως πρέπει να κινηθεί και ευελπιστεί με το Krypton να κάνει το step up. Δεν θα έχει εύκολο έργο μιας και το σύμπαν της DC δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις σειρές του παρά μόνο ελάχιστα με τον Flash. Η σειρά μας τοποθετεί 2 δεκαετίες πριν ο πλανήτης καταστραφεί και ο Superman έρθει στη Γη. Εκεί, ο παππούς του προσπαθεί να επανακτήσει την χαμένη τιμή της οικογένειας του που εξοστρακίστηκε από τον Οίκο των El και ατιμάστηκε. Εκτός από τον παππού Superman θα δούμε και τους  Adam Strange and Hawkwoman.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Maniac

Το 2017 ήταν έτος κυριαρχίας για το Netflix στις σειρές. Αλλά και μια πρόοδος στην κινηματογραφική παραγωγή. Με το Maniac αναμένεται να πατήσει πολύ γερά και στο 2018. Το Maniac είναι μια μαύρη κωμωδία βασισμένη σε μια νορβηγική σειρά του 2014. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τις φαντασιώσεις και τις ψευδαισθήσεις που έχουν δύο έγκλειστοι σε ψυχιατρική κλινική. Τα καλύτερα τα άφησα για το τέλος. Σκηνοθέτης του Maniac είναι ο Cary Fukunaga, ο αποκλειστικός υπαίτιος που το True Detective σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή. Είναι και η μεγάλη αρπαγή του Netflix από το HBO επίσης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουμε την Emma Stone και τον Jonah Hill, ενώ θα δούμε και τον Justin Theroux. Πόσες ωραίες λέξεις να μπουν σε μια πρόταση; Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη.

The Ballad of Buster Scruggs

Το παρελθόν των αμερικανικών συνόρων και της Άγριας Δύσης συμπυκνώνεται σε μια ανθολογία 6 αυτοτελών επεισοδίων. Οι μετρ τέτοιων αφηγήσεων, οι αδερφοί Coen θα κάνουν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο και ήδη γνωρίζουμε πως θα καθοδηγήσουν τους James Franco και Zoe Kazan, με τον Tim Blake Nelson να είναι η σταθερή περσόνα σε κάθε επεισόδιο.