Κουίζ μνήμης: Θυμάσαι ποιος γνωστός χαρακτήρας (εκτός απ’ τη Νινέτα) δεν εμφανίστηκε ποτέ στους «Δυο Ξένους»;
Βρείτε μας στο

59 επεισόδια γύρισαν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου με τους συντελεστές της σειράς «Δυο Ξένοι» τις σεζόν 1997 – 1998 και 1998 – 1999, ωστόσο μόνο τα 58 εξακολουθούν να προβάλλονται από το Mega.

Οι λάτρεις της σειράς έχουν παρατηρήσει την απουσία ενός πολύ συγκεκριμένου επεισοδίου από τις επαναλήψεις το οποίο αποτελεί κομβικό σημείο του σεναρίου, καθώς σε αυτό προβλήθηκε ο πιο σοβαρός τσακωμός της Μαρίνας Κουντουράτου και του Κωνσταντίνου Μαρκορά.

Ο λόγος για το 41ο επεισόδιο (2ος κύκλος), το οποίο πλέον είναι γνωστό ως «απαγορευμένο», καθώς απαγορεύτηκε στο Mega από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να το ξαναπροβάλλει στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος; Οι απίστευτα υβριστικοί διάλογοι που και τα κοσμητικά επίθετα που ξεπέρασαν κάθε φαντασία. Τόσο ο Νίκος Σεναργιανόπουλος όσο και η Ντίνα Κώνστα κλήθηκαν σεναριακά να εξευτελίσουν πλήρως τους τηλεοπτικούς Μαρίνα και Τόλη Σιδεράτο, με το αποτέλεσμα να κρίνεται προκλητικό για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

Κάπως έτσι, οι τηλεθεατές στερήθηκαν τη δυνατότητα να του ξαναδούν, με το YouTube να κάνει πάλι το θαύμα του. Ο χρήστης που το ανέβασε για πρώτη φορά, είδε το βίντεό του να ξεπερνά τις 575.000 προβολές, αφού πλέον το εν λόγω επεισόδιο θεωρείται συλλεκτικό!

Δείτε το σε καλή ποιότητα στο βίντεο που ακολουθεί…