Δυο Ξένοι - αποκάλυψη: Η ηλικία και τα… εκατομμύρια της Κουντουράτου δεν ήταν αυτά που περίμενες!
Σειρές - Ταινίες

Δυο Ξένοι – αποκάλυψη: Η ηλικία και τα… εκατομμύρια της Κουντουράτου δεν ήταν αυτά που περίμενες!

Η αποκάλυψη είχε γίνει αλλά ούτε οι φανατικοί δεν ξέρουν πόσων ετών και πόσο πλούσια ήταν στην πραγματικότητα η Μαρίνα…

Νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα για τους «Δυο Ξένους». Ότι δεν σου ξεφεύγει τίποτα και ότι μετά από τόσες επαναλήψεις μπορείς να απαντήσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου ακόμα και στην πιο «πονηρή» ερώτηση.

Πάμε στοίχημα ότι κάνεις λάθος;

Υπάρχουν, βλέπεις, δύο ερωτήσεις στις οποίες ούτε ο πιο εθισμένος στο love story Μαρίνας Κουντουράτου – Κωνσταντίνου Μαρκορά δεν κατάφερε να απαντήσει σωστά. Εκεί που ήταν βέβαιος πως ό,τι και να τον ρωτούσαν θα είχε την απάντηση σε χρόνο dt, ξαφνικά… σκοτάδι. Καμία σκέψη.

Ποιες είναι αυτές οι ερωτήσεις; Ας ξεκινήσουμε.

Πόσων ετών ήταν η Μαρίνα Κουντουράτου;

Η ίδια είχε πολλάκις πει ψέματα σε συνεντεύξεις αλλά και στο περιβάλλον της σχετικά με την ηλικία της.

Οι τηλεθεατές γνωρίζουν ότι είναι χρόνια στο κουρμπέτι, ότι γνωρίζει την τηλεοπτική αρένα απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη και πως υπήρξε η «αντικαταστάτρια» που κατέληξε να γίνει μόνιμη στο «Πρωινό Χαμόγελο».

Σε ποια ηλικία, όμως, τα κατάφερε όλα αυτά και πόσων ετών ήταν όταν γνώρισε τον Μαρκορά και ξεκίνησε η ιστορία των «Δυο Ξένων»;

Η απάντηση δεν δόθηκε ποτέ από την ίδια, μα από τον Μαρκορά ο οποίος αποκάλυψε στη Ντένη την πραγματική ηλικία της Μαρίνας στον 2ο κύκλο.

Ιδού λοιπόν:

Κάνε την αφαίρεση και δεν σε ποια ηλικία τη γνωρίσαμε!

Πόσο πλούσια ήταν η Μαρίνα Κουντουράτου;

Ακόμα ένα «μυστήριο» που τελικά… δεν ήταν τόσο μυστήριο, αφού η απάντηση είχε δοθεί δια στόματος Αίαντα Μανθόπουλου.

Η Μαρίνα διαπραγματευόταν σκληρά τον μισθό της, έπαιζε στα δάχτυλα τον καναλάρχη Νικηφόρο απειλώντας τον πως θα φύγει «για να πάει στους απέναντι» και κατάφερνε πάντα να παίρνει αυτό που θέλει. Την ηλικία της την έμαθες. Μπορείς τώρα να υπολογίσεις πόσα χρήματα είχε ο τραπεζικός της λογαριασμός;

Πριν βιαστείς να απαντήσεις οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε πως η αλήθεια που έρχεται κατά πάνω σου είναι πολύ διαφορετική από ό,τι είχες μέχρι σήμερα στο μυαλό σου, αφού αποδεικνύεται πως η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν πράγματι… εκατομμυριούχος.

Για τι χρήματα μιλάμε όμως;

Τώρα ξέρεις. Αλήθεια, όμως, τι πιθανότητες είχες να απαντήσεις σωστά προτού δεις τα βίντεο;