wars
Βρείτε μας στο

Βρισκόμαστε 6 μήνες μετά το τέλος του 7ου κύκλου του Game of Thrones. Τουλάχιστον 9 μήνες μέχρι να δούμε τον 8ο και τελευταίο κύκλο. Ίσως να λέμε λίγο κιόλας. Και μέσα σε αυτή την αναμονή, μέσα σε αυτή την καρτερικότητα, από αλλού το περιμένουμε κι απ΄αλλού μας έρχεται. Τι είναι αυτό; Αφορά τους δημιουργούς του Game of Thrones, τους ανθρώπους που κατέκτησαν τον τηλεοπτικό κόσμο με τη δουλειά τους. Το δίδυμο David Benioff και D. B. Weiss, οι οποίοι έχοντας πλέον ολοκληρώσει το σενάριο της σειράς, ετοιμάζονται για να κατακτήσουν νέους κόσμους. Και δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί καλύτερο συνδυασμό από τον δικό τους με το Star Wars.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Disney και η Lucasfilms θέλουν να πάνε μακριά με το Star Wars. Το πλάνο τους μιλάει για περίπου 8-9 ταινίες ακόμα μέχρι το 2026. Κι επειδή ξέρουν ότι θα έρθουν στιγμές που το κοινό θα δυσαρεστηθεί και δεν θα έχει ικανοποιηθεί από το περιεχόμενο, σκέφτηκαν ότι πρέπει να απευθυνθούν σε εκείνους που θα μείωναν στο ελάχιστο τέτοιους κινδύνους. Με το Last Jedi να προκάλεσε μικρές απογοητεύσεις, η ανακοίνωση για την επιβίβαση των σεναριογράφων του Game of Thrones μόνο ενθουσιασμό μπορεί να φέρει.

«Είναι δύο από τους καλύτερους στο να αφηγούνται μια ιστορία τη σήμερον ημέρα. Πολυπλοκότητα χαρακτήρων, βάθος της πλοκής και πλούτος στη μυθολογία είναι τα στοιχεία που ξέρουμε ότι θα φέρουν στο Star Wars και θα εισάγουν νέα δεδομένα στον γαλαξία της ιστορίας» ανέφερε η Kathleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasfilms, για τους Benioff και Weiss.

Πανικός: Το δίδυμο του Game of Thrones αναλαμβάνει το Star Wars

Οι ίδιοι πάντως δήλωσαν τρομοκρατημένοι με την καλή έννοια για την αποστολή που τους ανατίθεται. Κι όταν αυτοί δηλώνουν έτσι, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντοτε πολύ καλό. Προς το παρόν δεν υπάρχει ξεκάθαρο στόρι γύρω από το οποίο θα κινηθούν. Άλλωστε, ήδη η τωρινή τριλογία ολοκληρώνεται το 2019, ενώ ο J. J. Abrams ετοιμάζει το Skywalker Saga.

Η ανάμειξη τους πάντως με το Star Wars δεν θα σημάνει κάτι αρνητικό για το Game of Thrones. Οι Benioff και Weiss θα περιμένουν πρώτα να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και η σειρά, ώστε μετά να προχωρήσουν στις ιδέες τους. Ιδέες που σίγουρα δεν θα είναι ανοίκειες αφού είναι και οι δύο Star Wars fanatics.

Αυτό που θα σημάνει αναμφίβολα η ανάληψη μιας τέτοιας ευθύνης είναι η αναβολή του Confederate. Είχαμε πει με το πέρας του 7ου κύκλου ότι το ντουέτο είχε αναλάβει για χάρη του ΗΒΟ να γράψει το σενάριο για μια σειρά με επίκεντρο τον Πόλεμο Βορείων και Νοτίων, σε μια πλοκή που είχε μια κοινή ιδέα με το Man In The High Castle. Ένα εναλλακτικό σενάριο για ένα μεγάλο ιστορικό γεγονός.

Πανικός: Το δίδυμο του Game of Thrones αναλαμβάνει το Star Wars

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Οι Νότιες Πολιτείες έχουν αποσχιστεί από την ένωση, δεν υπάρχουν ΗΠΑ με τη σημερινή μορφή, αλλά δύο διαφορετικά κράτη. Στο ένα απ΄αυτά μάλιστα η σκλαβιά έχει διατηρηθεί ως τα τώρα και είναι κανονικός θεσμός.

Το σχέδιο του HBO έλεγε ότι το Confederate θα έβγαινε στην αυγή του 2019. Μόλις δηλαδή είχε τελειώσει το Game of Thrones. Κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό πλέον και δεν ξέρουμε αν πρέπει να στενοχωρηθούμε που δεν θα ολοκληρωθεί σύντομα το συγκεκριμένο κόνσεπτ από τους Benioff-Weiss ή να μείνουμε στον ενθουσιασμό της εμπλοκής τους στο Star Wars.