«Ένας Ξένος στην Πόλη» με τη Σαρλίζ Θερόν σε ένα ρόλο σκέτη πρόκληση
Βρείτε μας στο

Στο «Ένας Ξένος στην Πόλη», η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την Ελέιν, μια σούπερ σέξι και πολύ αθυρόστομη corporate bitch που με την απαράμιλλη γοητεία – και το μονίμως μισάνοιχτο πουκάμισο – βάζει σε μπελάδες τον Χάρολντ (Ντέιβιντ Ογέλοουο), τον φιλήσυχο υπάλληλο της φαρμακευτικής εταιρείας που διευθύνει εκείνη μαζί με τον αλαζόνα Ρίτσαρντ (Τζόελ Έτζερτον).

Όταν τα δύο δαιμόνια αφεντικά αποφασίζουν να σταματήσουν να προμηθεύουν παράνομα με φαρμακευτική κάνναβη έναν αδίστακτο βαρόνο ναρκωτικών, ο Χάρολντ θα βρεθεί στο Μεξικό όπου και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από κινδύνους, με τους ανελέητους ανθρώπους του καρτέλ να είναι μόνο ένας από αυτούς.

Κυρίως, όμως, ο Χάρολντ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον εαυτό του, καθώς περνά τα όρια της νομιμότητας και από άνθρωπος της διπλανής πόρτας γίνεται… εγκληματίας! Θα καταφέρει να επιβιώσει;

«Ένας Ξένος στην Πόλη» με τη Σαρλίζ Θερόν σε ένα ρόλο σκέτη πρόκληση

Το «Ένας Ξένος στην Πόλη» ενώνει τρείς σπουδαίους ηθοποιούς: τη Σαρλίζ Θερόν που αποθεώθηκε για τη συγκλονιστική ερμηνεία της στον ρόλο της serial killer Αϊρίν Γουόρνος στο «Monster» (για το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ), και τους Ντέιβιντ Ογέλοουο και Τζόελ Έτζερτον (που φέτος απολαύσαμε και στο κατασκοπικό θρίλερ «Το Κόκκινο Σπουργίτι»), οι οποίοι είδαν τα ονόματά τους να φιγουράρουν σε πρωτοκλασάτα διεθνή μέσα, όταν προτάθηκαν για Χρυσή Σφαίρα για τις δυνατές ερμηνείες τους στις δραματικές ταινίες «Selma» και «Loving» αντίστοιχα.

«Ένας Ξένος στην Πόλη» με τη Σαρλίζ Θερόν σε ένα ρόλο σκέτη πρόκληση

To καστ του «Ένας Ξένος στην Πόλη» πλαισιώνουν η γλυκύτατη Αμάντα Σέϊφριντ («Mamma Mia!»), η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Θάντι Νιούτον («Crash», «RocknRolla») και ο απολαυστικός Σάρλτο Κόπλεϊ («Distric 9»).

«Ένας Ξένος στην Πόλη» με τη Σαρλίζ Θερόν σε ένα ρόλο σκέτη πρόκληση

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου από την ODEON.

Δείτε το τρέιλερ!