«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»: Αυτό ήταν το αρχικό ζευγάρι που θα υποδυόταν τους «Δήμητρα» και «Θοδωρή»
Βρείτε μας στο

Το ότι ο Θοδωρής Αθερίδης δεν ήταν η πρώτη επιλογή των δημιουργών της θρυλικής σειράς του Mega «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» το γνωρίζαμε.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη, πως ο ρόλος πέρασε σε εκείνον ύστερα από άρνηση του Κώστα Κόκλα, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό είχε ήδη λατρέψει ως «Αλέκο Παπαδήμα», σύζυγο… Σωσώς!

«Για να κάνω το ‘Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς’ είχα πάρει τηλέφωνο τον Κόκλα. Γιατί περίπου είχαν καταλήξει στον Κόκλα –το ξέρει – και με παίρνει η Φρόσω Ράλλη και μου λέει ‘η Δήμητρα θέλει εσένα πάρα πάρα πολύ, έλα να κλείσεις’. Της λέω ‘ο Κόκλας απάντησε;’, μου λέει ‘όχι, έχει χαθεί’. Λέω ‘ωραία βρείτε τον Κόκλα να απαντήσει ότι δεν θα το κάνει και μετά’. Και τον παίρνω και μου λέει ‘όχι’ και λέω… εντάξει. Έτσι είπα ok. Δεν ήθελα την κατάρα κανενός»,  παραδέχτηκε.

Τώρα, ήταν η σειράς της πρώτης «Δήμητρα» να μιλήσει για τη δική της εμπειρία όταν της έγινε η πρόταση να υποδυθεί την πρωταγωνίστρια της σειράς. Καλά καταλάβατε! Ούτε η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε περάσει από το μυαλό των σεναριογράφων κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του σεναρίου.

Ποια ηθοποιό είχαν οι δημιουργοί στο μυαλό τους; Την Εβελίνα Παπούλια!

«Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς»: Αυτό ήταν το αρχικό ζευγάρι που θα υποδυόταν τους «Δήμητρα» και «Θοδωρή»

Όπως η ίδια δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Full Life», η αρχική πρόταση για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν το δίδυμο Κώστας Κόκλας – Εβελίνα Παπούλια.

«Για το μόνο που έχω μετανιώσει για δουλειά που αρνήθηκα στο παρελθόν είναι ότι έπεσα έξω λέγοντας όχι στην πρόταση που μου είχε γίνει να παίξω στη σειρά ‘Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς’ τον ρόλο που αργότερα πρότειναν στη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Εκείνη όμως ξέρει να γράφει, το ίδιο και ο Αθερίδης.

Έτσι εκείνο το απαίσιο, τραγικό και απογοητευτικό σενάριο που είχαν προτείνει σ’ εμένα και εννοείται πως αμέσως είχα αρνηθεί, στα δικά τους χέρια διορθώθηκε και αναβαθμίστηκε, καθώς ήξεραν πώς να το δουλέψουν και να το απογειώσουν, αφού και οι δύο έχουν εξαιρετική πένα…», δηλώνει η ίδια και μας αφήνει με την απορία:

Πώς θα ήταν η Μαρίνα Κουντουράτου και ο Αλέκος απ’ τα «Εγκλήματα» ως ζευγάρι στη μικρή οθόνη;

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα