Rambo 5: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ετοιμάζεται για ακόμα μια αποστολή
Βρείτε μας στο

Το 2015 με το Creed μας υπενθύμισε ότι πάντοτε θα υπάρχει χώρος για μια νέα ιστορία των δύο trademark χαρακτήρων του. Η ιστορία του Creed έδωσε στον Ρόκι Μπαλμπόα ένα μεγάλο βάθος, μια νέα οπτική που να ταιριάζει και με τις απαιτήσεις του κοινού. Κάτι με το οποίο να μπορεί κανείς να ταυτιστεί. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η απόσταση που είχε πάρει από τον χαρακτήρα και φυσικά ότι ο ίδιος είχε πάρει συγκεκριμένες εμπειρίες. Ιδίως από το Expendables. Τώρα είναι η σειρά του δεύτερου εσωτερικού φίλου του Σιλβέστερ Σταλόνε να ξαναβγεί στο φως. Ο Τζον Ράμπο ετοιμάζεται να γίνει και πάλι σωτήρας για το Rambo 5.

Με το 4ο Rambo να έχει πατώσει σε επίπεδο εσόδων – έβγαλε μόλις 113 εκατομμύρια, με τα έξοδα του να είναι 50 – θα περίμενε κανείς ο Sly να έχει απογοητευτεί και να αποφασίσει να τον αφήσει μια για πάντα. Είπαμε όμως. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και φέρνει μια σειρά από σημαντικά διδάγματα. Κι η αλήθεια είναι ότι αν επιχειρούσε πρώτα να κάνει τον Ράμπο και μετά τον Ρόκι, ίσως να μην είχε πετύχει την αναζωογόνηση τους.

Το Rambo είναι ένα πρότζεκτ που την είχε προαναγγείλει εδώ και δύο χρόνια ο Σταλόνε. Απλώς τότε δεν αφορούσε ταινία, αλλά σειρά που θα επικεντρωνόταν στη σχέση με το γιο του. Το κόνσεπτ δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως και ο Sly απογοητεύτηκε κάπως.

Το γεγονός αυτό είχε οδηγήσει στην σκέψη ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον ήρωα. Αυτό μέχρι σήμερα. Το Φεστιβάλ των Καννών έγινε η αιτία για να προσφέρει φρέσκα νέα ο 71χρονος ηθοποιός.

… Something wicked is coming this way!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Με την κυκλοφορία του επίσημου πόστερ μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο Sly μας αποκαλύπτει το βασικότερο όλων. Το Rambo 5 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Σημαίνει ότι το σενάριο επίσης δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε μια διαδικασία επεξεργασίες μερικών λεπτομερειών. Δεν σημαίνει όμως πως δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται.

Ο Τζον Ράμπο αναλαμβάνει να σώσει την κόρη του φίλου του και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να τα βάλει με όλο το μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών. Ίσως να υπάρχει ως ήρωας ο περίφημος El Chapo. Αυτό ακόμα είναι υπό σκέψη. Όπως υπό σκέψη είναι και το αν θα σκηνοθετήσει ο Sly την 5η ταινία. Το αρχικό πλάνο ήταν αυτό, αλλά τα γυρίσματα πέφτουν σε μια περίοδο που κάνει τα γυρίσματα για το Creed 2

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…