Το καστ της νέας ταινίας του Ταραντίνο είναι πιο έπος κι από έπος
Βρείτε μας στο

Θυμάσαι που όταν παίζαμε πιο μικροί Pro με τους φίλους μας, υπήρχε πάντα αυτός ο ένας που πήγαινε και έπαιρνε κατευθείαν Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα; Πού έβαζε 11άδα με όσους είχαν από 90 και πάνω overall και πανηγύριζε που σε κέρδιζε; Ε, αυτός ο τύπος ήταν ο Κουέντιν Ταραντίνο στα νιάτα του. Έπαιζε πάντοτε με cheat. Μέχρι και στο Amstrad έκανε κόλπα και μετά κοκορευόταν. Αυτό δεν το λέμε για κάποιο άλλο λόγο εκτός του ότι στη νέα του ταινία ο μόνος που λείπει από το καστ είναι ο Αλ Πατσίνο.

Το Once Upon A Time In Hollywood θα αποτελέσει την 9η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, κάτι που σημαίνει ότι είναι η προτελευταία του. Ας μην ξεχνάμε πως είχε πει ότι στις 10 θα σταματήσει και θα αποσυρθεί. Και τις τελευταίες του θέλει να τις κάνει με έντονο το στοιχείο του γουέστερν. Το H8ful 8 ήταν κανονικά και με τη βούλα γουέστερν, με στοιχεία άλλης φύσεως να το αλλοιώνουν.

Αυτή η ταινία θα έχει αρκετά στοιχεία γουέστερν, τουλάχιστον κρίνοντας από το θέμα της. Στο Once Upon A Time In Hollywood ο Ταραντίνο μας γυρίσει στη δεκαετία του ’60, τότε που άρχισε η δράση του Τσαρλς Μάνσον. The Manson Era.

Το πως σκοπεύει να χειριστεί τις ιστορίες που βγαίνουν από αυτή τη δεκαετία είναι κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Αλλά τα σημαντικά βρίσκονται στις επιλογές που έχει κάνει για το καστ. Έχει και τους τακτικούς του, αλλά και νέες προσθήκες. Αν αντέχεις, πάρε βαθιά ανάσα.

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Μπραντ Πιτ στους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο ΝτιΚάπριο επιστρέφει μετά από 3 χρόνια «απεξάρτησης». Ο Πιτ μετά το 2015 συμμετέχει σε ταινία που δεν σκηνοθετεί και δεν είναι παραγωγός. Μάργκο Ρόμπι, Κερτ Ράσελ, Τιμ Ροθ, Μπαρτ Ρέινολντς, Μάικλ Μάντεσεν, Ντέιμιεν Λιούις, Ντακότα Φάνινγκ, Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ, Λουκ Πέρι. Και τα ονόματα δεν έχουν τελειωμό. Με λίγα λόγια, έχουμε μια starter five με overall από 90 και πάνω και μερικούς παγκίτες που είναι τουλάχιστον 80άρια.

ΝτιΚάπριο και Πιτ θα υποδυθούν τους Ρικ Ντάλτον και Κλιφ Μπούθ, δύο ηθοποιούς που παλεύουν να σταθούν στο Χόλιγουντ. Μόνο που δεν είναι πια έτσι όπως το έμαθαν. Η Μάργκο Ρόμπι θα ενσαρκώσει την Σάρον Τέιτ, ο Ντέιμιεν Λιούις τον Στιβ ΜακΚουίν, ενώ οι υπόλοιποι ρόλοι θα γίνουν σύντομα γνωστοί.

Όλες οι επιλογές του Ταραντίνο γίνεται με ένα στόχο και έχουν μια κινητήριο δύναμη. Την απογοήτευση που βίωσε το 2016 που δεν πήρε το βραβείο σκηνοθεσίας και γενικά το H8ful 8 δεν αναγνωρίστηκε όπως του έπρεπε. Η ενόχληση του είχε φανεί όταν ανέβηκε στη σκηνή να πάρει το βραβείο μουσικής με τον Ένιο Μορικόνε.

Αυτά έγιναν παρελθόν, αλλά ενισχύουν το μέλλον. Γι΄αυτό και ο QT έχει πάρει τόσο μεγάλη απόσταση. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη και τότε θα συμπληρώνονται 3 και πλέον χρόνια από την προηγούμενη φορά. Έχει δώσει ήδη τρομερή λεπτομέρεια στο σενάριο. Όλες οι απαντήσεις θα μας δοθούν στις 9 Αυγούστου του 2019 που θα βγει στις αίθουσες το Once Upon A Time In Hollywood.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;