Σάνσα Σταρκ: Ο 8ος κύκλος του Game of Thrones θα είναι ο πιο αιματηρός
Βρείτε μας στο

Σίγουρα δεν είναι κάτι που δεν το ψυχανεμιζόμασταν. Όλοι μας. Το φινάλε του Game of Thrones μόνο με έναν τρόπο θα μπορούσε να γραφτεί. Με πολύ αίμα. Και αίμα που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την πλευρά των ανθρώπων. Άλλωστε δε μιλάμε για μια σειρά που κυνηγάει το lived happily ever after. Κάθε τελευταίο επεισόδιο σε αυτές τις 7 σεζόν περιελάμβανε νεκρούς. Χαρακτήρες που δεν περιμέναμε ότι θα πεθάνουν ή ότι θα πεθάνουν με αυτό τον τρόπο. Όταν όμως ακούς από μια από τους πρωταγωνιστές να σου λέει ξεκάθαρα πως σε ένα χρόνο από τώρα θα μετράμε πολλούς νεκρούς, τότε προετοιμάζεσαι. Η Σάνσα Σταρκ έχει όλο το «ρεπορτάζ».

Με τις σκηνές του 8ου κύκλου να έχουν γυριστεί σχεδόν εξ ολοκλήρου και πλέον να μένει το μοντάζ από τους σκηνοθέτες και το HBO, είναι σαφές πως η Σόφι Τέρνερ δεν μιλάει έχοντας απλά διαβάσει το σενάριο ή βάσει μιας πεποίθησης. Μιλάει βάσει όσων έζησε.

Σε συνέντευξη της στο Gold Derby, η Σάνσα Σταρκ είπε: «Μπορώ να σας πω ότι θα υπάρχει σίγουρα μια ένωση των ανθρώπων. Όλοι δηλώνουν παρών σε αυτή τη μάχη απέναντι σε έναν αναπόφευκτο όλεθρο. Υπάρχει βέβαια ένταση στις διαφορετικές ομάδες ανάλογα με το κίνητρο τους και τι θεωρούν σωστό. Είναι το Game of Thrones, οπότε θα είναι πιο αιματηρό και πιο βασανιστικό συναισθηματικά από όλα τα προηγούμενα χρόνια.»

Σε αυτή της τη δήλωση υπάρχει ένα σημείο που διαφοροποιεί πολλά. Για παράδειγμα αν διαβάσεις τη λέξη «αιματηρό» σκέτη, δεν θα κάνεις ιδιαίτερες σκέψεις. Οκ, το περιμέναμε. Αν όμως τη συνδέσεις με το «βασανιστικό συναισθηματικά», ίσως θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για πολλά. Ίσως ήρωες-κλειδιά να μετατραπούν σε Wights; Ή ίσως κάποιος να διαλύσει τη συμμαχία τελευταία στιγμή και να χαθούν όλα. Θα φανεί.