Bohemian Rhapsody: Ο Ραμί Μάλεκ είναι ο καταλληλότερος Φρέντι Μέρκιουρι
Βρείτε μας στο

Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις και αλλαγές και διαφωνίες, κυρίως από τον Μπράιαν Μέι, το Bohemian Rhapsody, η ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα trailer και απ΄αυτά που αντιλαμβάνεται κανείς, δηλαδή εγώ, είναι πως η επιλογή του Ραμί Μάλεκ αναμένεται να αποδειχθεί η πιο κατάλληλη για μια τέτοια σπουδαία προσωπικότητα. Μιλάμε για την σπουδαιότερη φωνή της ροκ μουσικής. Αυτό προσθέτει άγχος και βάρος, αλλά την ίδια στιγμή γεννά το μεγαλύτερο πάθος. Πάθος για να τιμήσεις όσο γίνεται καλύτερα αυτόν το θρύλο.

Μπορεί μέχρι σήμερα ο Μάλεκ να ακολουθείται συνέχεια κι αποκλειστικά από τη στάμπα του Mr. Robot. Δεν είναι κακό, ούτε παράλογο. Είναι ο ρόλος που τον έκανε γνωστό σε μεγαλύτερα μήκη και πλάτη, είναι ο ρόλος που του έδωσε ένα Emmy. Αυτή είναι η δική μας ανάγνωση και οπτική. Για τον ίδιο υπάρχει κάτι άλλο, πολύ πιο μεγάλο.

Η επιτυχία κι η αναγνωρισιμότητα της σειράς δεν προσέφεραν σημαντικές ευκαιρίες στο σινεμά. Το Bohemian Rhapsody είναι η ευκαιρία της ζωής του. Άλλωστε, ο Ραμί Μάλεκ είναι πλέον 37 ετών και είναι η στιγμή που η κάθε ευκαιρία πρέπει να τραβιέται από τα μαλλιά. Ο ρόλος του Φρέντι Μέρκιουρι είναι απ΄αυτούς που είτε θα σε απογειώσουν είτε θα σε στιγματίσουν.

Κι ο Μάλεκ το ξέρει αυτό. Κατανοεί το βάρος της αποστολής του. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η επιδραστική προσωπικότητα έχει φανατικούς θαυμαστές και κάθε ατόπημα στην ερμηνεία θα διογκωθεί. Γιατί η ανάγνωση δεν είναι μόνο η ευκαιρία ζωής για τον Μάλεκ. Είναι κι ότι η ταινία αποτελεί την πρώτη συντονισμένη προσπάθεια να απονεμηθεί ο Μέρκιουρι.

Στο trailer ο Μάλεκ είναι πειστικός, αναβιώνει τον Φρέντι και δείχνει πως η επιλογή του ήταν απόλυτα σωστή. Για όλους τους παραπάνω λόγους.

Βασικό στοιχείο του Bohemian Rhapsody είναι ο σεναριογράφος. Ο Άντονι ΜακΚάρτεν είχε γράψει και την επίσης βιογραφική ταινία Theory of Everything, κάτι που σίγουρα παίζει ρόλο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Odeon τον ερχόμενο Νοέμβριο και το χρονικό διάστημα της κυκλοφορίας δείχνει και τις προθέσεις της παραγωγής. Να βρίσκεται στα Όσκαρ με τουλάχιστον 2 υποψηφιότητες.

Εμείς αυτό που μπορούμε να περιμένουμε είναι μια πιστότητα του σεναρίου και του τελικού αποτελέσματος. Αφού το δέχτηκε με ικανοποίηση ο Μπράιαν Μέι, τότε όλα δείχνουν… ταινιάρα!

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί