Venom: Το καλύτερο trailer της χρονιάς για την πιο υποσχόμενη ταινία
Βρείτε μας στο

Πιστεύω ότι όταν πρωταγωνιστεί ο Τομ Χάρντι σε μια ταινία, δεν απαιτούνται άλλες τακτικές πειθούς για να την δεις. Θεωρώ πως ακόμα κι αν την σκηνοθετεί κάποιος που δεν έχει ξανασκηνοθετήσει ή κάνει μόνο κακές ταινίες, η παρουσία του Τομ αποτελεί ένα μεγάλο εχέγγυο. Τι συμβαίνει όμως όταν αυτό το βαρύ χαρτί παίρνει κι άλλο βάρος από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της ταινίας; Από τον ρόλο που θα ενσαρκώσει ο Χάρντι. Από το μυθολογικό σύμπαν. Από το ίδιο το τελικό αποτέλεσμα όπως το προοιωνίζει το trailer. Το Venom μοιάζει να φτιάχτηκε για ένα και μόνο σκοπό.

Λες και η μοίρα ή ο χρόνος περίμεναν να μπουν όλα τα κομμάτια του παζλ σε μία θέση για να έρθει το Venom και να αποτελέσει την προσθήκη εκείνη που θα τελειώσει το παζλ. Που θα ολοκληρώσει την εικόνα και θα της δώσει την τελειότητα που της έλειπε. Σε μια ημερολογιακή χρονιά που είχαμε την εμπορική επιτυχία των Wonder Woman και Black Panther, την ανάδυση του Thor:Ragnarok και το έπος του Infinity War, το Venom θα αποτελέσει έναν άθραυστο κρίκο στην αλυσίδα των υπερηρώων.

Μόνο που το Venom έχει την διαφορετικότητα του. Και λόγω της ιστορίας των κόμικ, αλλά και όσων μας φανερώνει το trailer. Ο Έντι Μπροκ και το symbiote του παλεύουν να κυριαρχήσουν ο ένας του άλλου. Ο villain της υπόθεσης είναι και ο ήρωας. Ο αντι-ήρωας. Γιατί εδώ ο Χάρντι παλεύει να αποτινάξει τις δυνάμεις που του προσφέρει αυτή η σκοτεινή ύλη.

Κι όσο εκείνος παλεύει, στη σκιά της εσωτερικής του διαμάχης εμφανίζεται ένα θηλυκό symbiote. Το κακό που πηγάζει από μέσα του και προσπαθεί να καταπνίξει, το ίδιο κακό παίρνει μορφή και σχήμα και ισχύ σε ένα άλλο σώμα. Ένα σώμα όχι και τόσο πρόθυμο να υπακούσει στο καλό και την ανθρώπινη λογική.

Αν μετά απ΄αυτά τα 3 λεπτά δεν έχεις νιώσει να σου σηκώνονται οι τρίχες στα χέρια, αλλά είσαι στο τσακ, τότε να βοηθήσουμε. Σε ρόλο mastermind κακού στο Venom θα δούμε τον Ριζ Αχμέντ, ενώ το καστ συμπληρώνουν η Μισέλ Γουίλιαμς και ο τρομερός Γούντι Χάρελσον.

Αυτό που αξίζει να παρατηρήσεις στο trailer είναι η φράση In Association with Marvel. Παρά το ότι ο Venom και ο Spider-Man ανήκουν στη Sony, η συνεργασία των δύο εταιρειών προδιαθέτει για μια στροφή στους sidekicks του Spider-Man. Η Black Cat και η Silver Sable αποτελούν ήδη ένα origin που θα μας απασχολήσει από του χρόνου. Παράλληλα, οι υπόνοιες για πιθανή ανάμειξη του Χάρντι στους Avengers στην μετά-Iron Man και Captain America εποχή διαχέονται  γενικά κι αόριστα. Και θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει αυτή η διάδοχη κατάσταση. Αφού δεν μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη.

Μέχρι τότε, όλα τα μάτια στον Τομ Χάρντι και το symbiote του. Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου που κυκλοφορεί η ταινία.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας