Fargo: Η 4η σεζόν θα έχει τον πιο ανατρεπτικό κακό
Βρείτε μας στο

Αν ήμουν γιατρός και μπορούσα να σχηματίσω ένα καρδιογράφημα για το Fargo, θα ξεκινούσα με μια γραμμή που θα ήταν κοντά στο ανώτερο σημείο και θα αφορούσε την πρώτη σεζόν. Μετά θα έκανα μια κορυφή που θα τρυπούσε το ανώτερο σημείο. Αυτό για τη δεύτερη σεζόν. Μετά η γραμμή θα πήγαινε προς τα κάτω για να πέσει λίγο χαμηλότερα από την πρώτη σεζόν. Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε διπλό ρόλο, η Κάρι Κουν, ο Ντέιβιντ Θιούλις αποτέλεσαν μια πολύ καλή μαγιά που σε οποιαδήποτε άλλη σειρά θα ήταν το ζενίθ. Όχι όμως στο Fargo. Εδώ μιλάμε για άλλες ταχύτητες.

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον και ο Μάρτιν Φρίμαν έκαναν μια εντυπωσιακή εκκίνηση. Μετά πήραν τη σκυτάλη Κίρστεν Ντανστ, Τζέσι Πλέμονς, Πάτρικ Γουίλσον, Τεντ Ντάνσον και Μποκίμ Γουντμπάιν. Αυτές οι δύο σεζόν είναι οι καλύτερες δύο σεζόν που έχουν φτιαχτεί σε σειρά την τελευταία 15ετία. Προφανώς και δεν είμαι αντικειμενικός, μιας και πρόκειται για μια σειρά που ανακάλυψα πολύ νωρίς και από τότε παρακολούθησα πιστά τη συνέχεια των πρωταγωνιστών της.

Κι ενώ μέχρι τώρα το Fargo μας είχε συνηθίσει σε κακούς που τους βλέπεις και σε πείθουν, για την 4η σεζόν πάει για μια πολύ ανατρεπτική επιλογή. Επιλογή που στο άκουσμα της γεμίζεις αγωνία και περιέργεια. Τον κακό Θόρντον, την τρελή Κίρστεν Ντανστ, την δολοφονική οικογένεια Γκέρχαρντ, τον αιματηρό Ινδιάνο Χάνζι Ντεντ και τον σατανικό Θιούλις θα ακολουθήσει ο Κρις Ροκ!

Fargo: Η 4η σεζόν θα έχει τον πιο ανατρεπτικό πρωταγωνιστή

Σκάλωσες; Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται, πίστεψέ το. Ο διάσημος κωμικός θα αναμετρηθεί με μια πλευρά του εαυτού του που κι ο ίδιος δεν έχει συναντήσει ιδιαίτερα στη ζωή του. Πολλώ δε το ίδιο το κοινό.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του FX, ο Νόα Χόλι θα μας μεταφέρει στο 1950 στην 4η σεζόν. Εκεί όπου στις παρυφές της Μινεζότα, δύο συνδικάτα Αφρικανών θα συνάψουν συμφωνία για εκεχειρία. Ο Κρις Ροκ, υποδυόμενος τον έναν εκ των δύο ηγετών, θα προτείνει στον αντίπαλό του να ανταλλάξουν τους γιους τους και να αναθρέψουν ο καθένας το παιδί του άλλου.

Μόνο που κάθε τους σχέδιο για παράλληλη ανάπτυξη κι οικονομική ευημερία πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Η δολοφονία του άσπονδου φίλου θα φέρει σύγχυση. Μια σύγχυση που θα οδηγήσει σε παρανοήσεις, λάθος δολοφονίες και την αναζωπύρωση της κόντρας. Ίσως και με έναν αόρατο εχθρό να υποκινεί τα πάντα για να εκμεταλλευτεί το αιματοκύλισμα και να αναδυθεί.

Η 4η σεζόν του Fargo έχει ακόμα δρόμο μέχρι να μπει σε διαδικασία γυρισμάτων. Στόχος είναι να έχει ετοιμαστεί για προβολή σε ένα χρόνο και κάτι. Αλλά αν κρίνουμε από το ξεκίνημα του κάστινγκ που είναι ο Κρις Ροκ, η συνέχεια έγινε πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι το εξής. Αν ο Χόλι και το FX έχουν ξεχειλώσει το ενδιαφέρον του κόσμου ή αν έχουν τον τρόπο να το αναθερμάνουν. 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…