5 λόγοι για να μην ξεκινήσεις το Casa de Papel
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

5 λόγοι για να μην ξεκινήσεις το Casa de Papel

Πατάμε σε επικίνδυνο έδαφος αυτή τη στιγμή.

Σε αυτό το σάιτ έχουμε αναφερθεί τόσο πολύ στο Casa de Papel, που δεν μας παίρνει και πολύ να απλωνόμαστε σε άλλα λημέρια. Το έχουμε εκθειάσει κατά κόρον. Όλος ο κόσμος. Πουλάει σαν τρελό το οτιδήποτε γι΄αυτό. Πουλάει σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε κάποιος να το πει το Game of Thrones των φτωχών.

Κι αν κάνουμε αυτή τη σύγκριση, δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν κι εκείνοι οι τύποι που ψήνονταν πάρα πολύ να το δουν, αλλά από αντίδραση και μόνο δεν το βλέπουν. Κουράστηκαν με τον τόσο θόρυβο και τους γύρισε αρνητικά στο μυαλό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ή πως δεν βάζουν Netflix στα κρυφά για να ρίξουν κλεφτές ματιές.

Σε αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να απευθυνθούμε. Να τους απαλύνουμε το βάρος. Να τους κάνουμε να μη νιώθουν καταπιεσμένοι που δεν βλέπουν το Casa de Papel. Βρήκαμε – με δυσκολία- πέντε λόγους που θα σε κάνουν να γίνεις πιο σίγουρος για την απόφασή σου και αν θες να τους επικαλεστείς σε κουβέντες με φίλους, έχεις το ελεύθερο από εμάς.

1. Είναι μια σειρά που στην Ισπανία πήγε άκλαυτη και το Netflix την ανέστησε. Αυτό σημαίνει ότι οι Ισπανοί κάτι θα είδαν και δεν τους άρεσε. Δεν είναι χαζοί 70 εκατομμύρια άνθρωποι.

5 λόγοι για να μην ξεκινήσεις το Casa de Papel

2. Ανάμεσα στους τόσους καλογραμμένους χαρακτήρες, υπάρχει αυτή η τυρόπιτα που έχει μείνει 2 μέρες στο ψυγείο και την τρως χωρίς να τη ζεστάνεις. Μιλάμε για την Ρακέλ Μουρίγιο. Ειλικρινά, τέτοιος χαρακτήρας δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει. Τόσο αφελής.

Γνωρίζει έναν τύπο, χωρίς να έχει σημασία που αυτός είναι ο Professor, θα μπορούσε να είναι και το πιο άκακο πλάσμα στον πλανήτη, και μέσα σε δύο 24ωρα του επιτρέπει να μπει στο αρχηγείο των δυνάμεων ασφαλείας, εκεί απ΄όπου συντονίζει τις κινήσεις για την απελευθέρωση των ομήρων και τη σύλληψη των ληστών. Αρκεί μια βραδιά με σεξ για να τον φέρει σπίτι της να φάνε και να γνωρίσει τη μάνα και το παιδί της. Ως και στον πρώην άντρα της τον γνώρισε.

Και στο τέλος αναρωτιόταν γιατί την βγάζουν από την επιχείρηση ή γιατί δεν την εμπιστεύονται. Εμείς αν ήμασταν ανώτεροί της θα την είχαμε βάλει στην καντίνα της γειτονιάς να πουλάει σάντουιτς με σολομό.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

3. Μία από τις καλύτερες σκηνές είναι δύο χαρακτήρες που τραγουδάνε το Bella Ciao πίνοντας και τρώγοντας, χαρούμενοι για τον άριστο σχεδιασμό της ληστείας και πεπεισμένοι για την επιτυχία τους. Επίσης επίκεντρο της πλοκής είναι το νομισματοκοπείο.

Αν έχεις δεξιά φρονήματα, αν δεν αντέχεις τον Λαφαζάνη ή αν είσαι αριστερός και δεν γουστάρεις που αυτό το κομμάτι το τραγουδούσαν το καλοκαίρι στη Μύκονο, τότε καλά κάνεις και δεν το βλέπεις.

Casa de Papel: Τέσσερα πιθανά σενάρια για την 3η σεζόν

[ΕΡΧΕΤΑΙ SPOILER]

4. Συγγνώμη για το ότι θα σου πούμε κάτι που έχει γίνει στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, αλλά αφού συμφωνήσαμε ότι δεν θα το δεις, δεν πειράζει να το πούμε.

Πεθαίνει ένας από τους 2-3 καλύτερους χαρακτήρες. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει στην τρίτη σεζόν. Κι αυτό δεν μπορέσαμε να το αντέξουμε εμείς που την είδαμε φανατικά. Για να μην ξενερώσεις, άστο καλύτερα.

5. Ο λόγος για τον οποίο εξ αρχής δεν θες να το δεις είναι γιατί δεν θες να γίνεις ένα με το ρεύμα. Η αντίδραση που είπαμε. Την αναφέρουμε ξανά, γιατί αξίζει να αναδεικνύεται αυτός που μένει σταθερός στις απόψεις του.

Συνοψίζοντας, μην τη δεις. Αλλά να ξέρεις πως αυτοί οι 5 λόγοι βρέθηκαν κατόπιν απειλής από τον διευθυντή ότι θα μας απαγάγει και θα μας χρησιμοποιήσει σε πειράματα όπου ακούνε το ντουέτο του Περικλή με την Καλομοίρα στο Fame Story 3 σε λούπα για 45 συνεχόμενες ώρες.