Το πρώτο trailer Captain Marvel είναι το λιγότερο ενδιαφέρον που είδαμε
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Το πρώτο trailer Captain Marvel είναι το λιγότερο ενδιαφέρον που είδαμε

Μπορεί να μιλάμε για τη γυναίκα που μπορεί να νικήσει σχεδόν όλους τους Avengers, αλλά η ταινία της προβλέπεται να είναι περισσότερο εισαγωγική παρά ουσιαστική.

Ένα χρόνο μετά την καταστροφή του μισού σύμπαντος από τον κυρ Thanos, έρχεται η ταινία Captain Marvel που θα μας μεταφέρει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Κι ενώ μιλάμε για μια ηρωίδα από τις πιο επικές στα κόμικς και στην ουσία γι΄αυτή που ίσως στο δεύτερο μέρος του Infinity War σώσει την κατάσταση, το πρώτο trailer δεν είναι απ΄αυτά που θα σε συνεπάρουν.

Είναι λίγο άχαρο να πρέπει να βγάλεις ένα πολύ δυνατό trailer ύστερα απ΄αυτό που προσέφερες στο κοινό με το Infinity War. Η Marvel ανέβασε ψηλά τον πήχη το 2017 και το 2018, τόσο με τους Avengers όσο και με το Thor Ragnarok και το Spider-Man Homecoming, δυσκολεύοντας στην ουσία το έργο της εν όψει των επόμενων ταινιών της.

Το Captain Marvel μπορεί να αποδειχθεί μετά την προβολή μια εξίσου καλή ταινία. Το trailer όμως δεν προδιαθέτει για κάτι τέτοιο. Και ίσως να μην ήταν εφικτό να συμβεί, μιας και μιλάμε για ένα origin. Και τα origin σπανίως έχουν κάτι το πολύ συναρπαστικό να σου δώσουν. Συνέβη με το Dr. Strange, αλλά δε συνέβη ούτε στο πρώτο Ant-Man ούτε στο Black Panther.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο trailer είναι ο Νικ Φιούρι, δηλαδή ο Σάμιουελ Τζάκσον που γυρίζει τον χρόνο πίσω και γίνεται πάλι νέος με μαλλιά και δέρμα φρεσκαδούρα.

Στο trailer βλέπουμε την επιστροφή της Κάρολ Ντάνβερς στη Γη, αυτή τη φορά ως Captain Marvel με θητεία στην Starforce και ελάχιστες αναμνήσεις από την ζωή της στον πλανήτη. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ταινίας θα επικεντρωθεί σε αυτή την αναθέρμανση αναμνήσεων που θα κάνει η Ντάνβερς, ώστε να ανακαλύψει αυτόν που καταδιώκει στη Γη.

Εκείνο που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο trailer είναι η παρουσία του Τζουντ Λο και η απάντηση στο ερώτημα αν είναι ο πρώτος Mar-Vell, αυτός που επιστράτευσε την Κάρολ και έσβησε τις μνήμες της από την προηγούμενη ζωή της.

Σε ένα κινηματογραφικό σύμπαν που συνήθως τα trailer προδιαθέτουν με σχετική ακρίβεια γι΄αυτό που θα δούμε, η Captain Marvel δεν μας δημιουργεί τρελές προσδοκίες. Και στην περίπτωση της αυτό ίσως βγει σε καλό.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Όχι μόνο γιατί θα αποκτήσει νέα διάσταση η οποιαδήποτε παρουσία της στο sequel του Infinity, αλλά γιατί θα έχει μεγάλο περιθώριο εξέλιξης ως νέα ηγέτιδα του Marvel Cinematic Universe μετά την αποχώρηση της παλιάς φρουράς, του Κρις Έβανς και του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Η Μπρι Λάρσον πάντως έριξε αρκετή δουλειά και κόπο για να ενταχθεί στις απαιτήσεις της Marvel και αργά ή γρήγορα αυτό θα φανεί.