Creed 2: Το νέο trailer θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό για τη μάχη του αιώνα
Βρείτε μας στο

Στην πρώτη ταινία ο Άδωνις Κριντ έπρεπε να βρει τον εαυτό του. Έπρεπε πρώτα να τοποθετήσει την εικόνα του εαυτού του στον κόσμο, να ισορροπήσει τη ζωή του και μετά να μπει στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, για να κρατήσει ζωντανή την κληρονομιά του. Στη δεύτερη ταινία ο Κριντ καλείται να σταθεί αντάξιος του πατέρα του απέναντι στην πνευματική του νέμεση.

Ο Ιβάν Ντράγκο ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε τον Απόλλο Κριντ. Ο γιος του Ιβάν Ντράγκο προκαλεί με τον ίδιο τρόπο τον Άδωνη. Τυφλές μπουνιές, μια μηχανή του ρινγκ. Ο μπαμπάς του, μια παλιότερη μηχανή, είχε ηττηθεί από τον Ρόκι Μπαλμπόα. Αυτή τη φορά διακυβεύονται πράγματα που ξεπερνούν την έννοια της εκδίκησης ή της απάντησης του συναισθήματος στο ρομπότ.

Το trailer του Creed 2 συμπυκνώνει όλα τα καλά στοιχεία του sequel, αφήνοντας όμως πολλά παράθυρα ανοιχτά για ακόμα καλύτερα πράγματα στην ταινία. Ο Κριντ είναι ένας οικογενειάρχης, δεν είναι ένας αυθόρμητος νεαρός που λέει άκριτα Ναι σε κάθε πρόκληση. Μαθαίνει να μετράει τα πράγματα με μια ωριμότητα. Ακολουθεί τα χνάρια του Ρόκι Μπαλμπόα.

Όλα τα συναισθήματα που μας χάρισε απλόχερα το Rocky 4 μοιάζουν να παίρνουν σάρκα και οστά σε πολύ μεγαλύτερο μπόι εδώ. Τόσο που σκέφτομαι ότι αν έπαιζαν ταυτόχρονα σε δύο οθόνες θα δημιουργούσαν κάτι το ανεπανάληπτο.

Ο Ρόκι Μπαλμπόα φανερά καταβεβλημένος από την ασθένεια που του διαγνώστηκε στην πρώτη ταινία, είναι μια καθαρή πατρική φιγούρα. Ένας άνθρωπος που υπερβάλλει εαυτόν για να γεμίσει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη πνεύματος και ψυχής τον Κριντ. Και κάτι μου λέει ότι εδώ ο Σταλόνε θα είναι ακόμα πιο εξωπραγματικός σε σχέση με την πρώτη ταινία.

Γιατί αυτή τη φορά θα έχει κι εκείνος να αντιπαλέψει το παρελθόν. Δεν θα είναι απλά για να εμφυσήσει σοφία και ηρεμία στον Κριντ. Θα κοιτάξει ξανά στα μάτια τον Ιβάν Ντράγκο. Τον άνθρωπο που κατατρόπωσε στην έδρα του, αλλά που του στέρησε τον φίλο του.

Το Creed 2 θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου και το trailer θα σου επιτείνει ακόμα περισσότερο την αναμονή.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)