The Mule: Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει στην υποκριτική μετά από 10 χρόνια
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The Mule: Ο Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει στην υποκριτική μετά από 10 χρόνια

Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε αυτό που θα λέγαμε ως μια τελευταία αναλαμπή στην καθαρά υποκριτική του ιδιότητα.

Δέκα χρόνια μετά το Gran Torino και ύστερα από αρκετές σκηνοθετικές επιτυχίες, με μεγαλύτερη το American Snipper, ο Κλιντ Ίστγουντ παραδίδει μια από τις υποκριτικές του εσχατιές στο κινηματογραφικό κοινό με το The Mule. Μια ακόμα ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Από το 2008 είχαμε να τον δούμε μπροστά στην οθόνη και στο Mule εκτός από σκηνοθέτης είναι και ο πρωταγωνιστής. Υποδύεται τον Ερλ Στόουν, έναν βετεράνο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που στην επιστροφή του στην Αμερική νιώθει το χαρακτηριστικό κενό που νιώθουν όσοι πολέμησαν. Εκείνοι που θεωρούν ότι η απώλεια της ανθρωπιάς τους και της ψυχής τους δεν θα ανταμειφθεί ποτέ επαρκώς από το κράτος, άρα πρέπει να βρουν μόνοι τους την ανταμοιβή.

Αυτή η αναζήτηση δεν καταλήγει σχεδόν ποτέ σε νόμιμα μονοπάτια και ο Στόουνμπλέκει με ένα μεγάλο καρτέλ ναρκωτικών από το Μεξικό. Είναι ο delivery man της κοκαΐνης. Ξέρει πως να ξεφεύγει από τις δύσκολες καταστάσεις και είναι αποτελεσματικός ακόμα και στα γηρατειά του. Εκεί που δεν ήταν αποτελεσματικός ήταν στην οικογένεια του. «Ήμουν κακός σύζυγος, κακός πατέρας» λέει στην αποτίμηση που κάνει λίγο πριν την τελευταία του αποστολή.

Κι αυτή η ψυχολογική φθορά θα τον θολώσει καθώς ετοιμάζεται να ξεμπερδέψει μια και καλή με αυτή τη φάμπρικα. Η DEA βρίσκεται στα ίχνη του και το τέλος πλησιάζει.

Το The Mule είναι βασισμένο στην ιστορία του βετεράνου Λίο Σαρπ, ο οποίος δούλεψε για το Sinaloa Cartel και συνελήφθη το 2011 σε ηλικία 87 ετών. Στην ταινία ο Κλιντ Ίστγουντ σμίγει ξανά με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, που αυτή τη φορά είναι ο κυνηγός του. Ο πράκτορας της DEA που θέλει να τον πιάσει. Μαζί του ο Μάικλ Πένια, ο Λόρενς Φίσμπερν, η Ντάιαν Βίστ και ο Άντι Γκαρσία.

Το The Mule κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου από τη Warner Bros. 

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;