Kimmel ή DeGeneres; Οι καλύτεροι παρουσιαστές Oscar την τελευταία 10ετία
Βρείτε μας στο

Βρισκόμαστε λιγότερο από μήνα μακριά από τη μεγάλη απονομή των φετινών Oscar και είναι η στιγμή να ξεκινήσουμε την προθέρμανση. Από σήμερα και για κάθε μέρα το Menshouse.gr θα σου έχει ένα κυρίως πιάτο με οσκαρικά καρυκεύματα και θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα. Τόσο για εκείνη τη βραδιά, όσο και για trivia που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σου, ώστε το βράδυ της 4ης Μαρτίου να κάνεις τον έξυπνο στους γύρω σου. Οι υποψήφιοι είναι φυσικά στο επίκεντρο. Αλλά μεταξύ μας ξέρουμε ότι οι παρουσιαστές είναι εκείνοι που μπορούν να κάνουν μια βραδιά από ανούσια σε τρομερά διασκεδαστική. Όπως ο Kimmel πέρσι.

Θυμηθείτε μόνο πόσο αδιάφορη ήταν η απονομή του 2015 με τον Neil Patrick Harris. Οι καλύτεροι παρουσιαστές της τελευταίας δεκαετίας μετέτρεψαν μια απλή διαδικασία σε ένα ξεκαρδιστικό σόου. Απ΄αυτές τις 10 περιπτώσεις, είχαμε φιάσκο, είχαμε μετριότητες, είχαμε κι εκείνους που ήταν το θέμα συζήτησης. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Jimmy Kimmel που θα παρουσιάσει την 90η απονομή θα μας προσφέρει μέσα από τους δέκτες της Cosmote TV ακόμα καλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρσι.

Chris Rock

Σε μια χρονιά που ήταν η χρονιά των All White Oscars ή αλλιώς του White Washing, ο Chris Rock ήταν το ιδανικό πρόσωπο για την Ακαδημία ώστε να αντιτάξει τις όποιες κατηγορίες για απομόνωση των μαύρων ηθοποιών, σκηνοθετών κτλ. Ο μονόλογος του στην αρχή ήταν το βασικό του προσόν, μιας και ως γνήσιος stand up δεν ήθελε να προσθέσει πράγματα που θα συζητούνταν περισσότερο από το δικό του performance.

Billy Crystal

Ο άνθρωπος που έχει παρουσιάσει τα Oscar τόσες φορές όσες άλλοι έχουν υποψηφιότητες. Ο Crystal είναι από τους παρουσιαστές που ξέρεις ότι θα πάρεις το καλύτερο τους. Η 9η του φορά δεν συγκαταλέγεται στις δικές του κορυφαίες, αλλά είναι από τις αξιομνημόνευτες που έχουμε δει σε αυτό το χρονικό πλαίσιο των 10 ετών.

Steve Martin – Alec Baldwin

Μιλάμε για δύο τρομερούς κωμικούς. Ο ένας, ο Steve Martin, μας έχει πάρει νεφρά με το χιούμορ του. Ο Alec συνεχίζει μέχρι σήμερα με την μίμηση του Trump να δείχνει το ταλέντο του. Το 2010, σε μια κυριολεκτικά άλλη εποχή, έδωσαν μια από τις πιο ωραίες παρουσιάσεις. Χωρίς πολλά φρου φρου, ποντάροντας μόνο στην αλληλεπίδραση τους.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Jimmy Kimmel

Ο Kimmel είναι μετά τον Colbert ο καλύτερος στο δηκτικό χιούμορ που είναι ταυτόχρονα και πολιτικοκοινωνική σάτιρα. Ο περσινός του μονόλογος είχε πολλά πλεονεκτήματα. Ήταν η πρώτη χρονιά του Trump, άρα είχε να αντλήσει πολλά αστεία. Είχε και πολλές εκπλήξεις. Όπως μια πλειάδα τουριστών που μπήκαν στο θέατρο και φωτογραφήθηκαν με τους ηθοποιούς ως μέρος της ξενάγησης τους. Εννοείται φυσικά ότι ο Kimmel έβαλε και την αιώνια κόντρα του με τον Matt Damon στο κόλπο. Για όλα τα παραπάνω πήρε την έγκριση για να είναι και φέτος παρουσιαστής. Τηρουμένων των περιστάσεων κάτι μας λέει ότι ο Jimmy Kimmel θα δώσει φέτος την κορυφαία παρουσίαση του millenium.

Ellen DeGeneres

Ως προς τον μονόλογο της έναρξης η Ellen Sui Generis DeGeneres έρχεται δεύτερη πίσω από τον Kimmel. Αλλά για όλο το υπόλοιπο κομμάτι, όλα τα gags, είναι ίσως η καλύτερη που έχουμε δει από το 2008. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την φωτογραφία με τα περισσότερα retweet στην ιστορία του Twitter.

Kimmel ή DeGeneres; Οι καλύτεροι παρουσιαστές Oscar την τελευταία 10ετία

Είναι το σκηνικό με την πίτσα, είναι το γεγονός ότι βρέθηκε για πολλή ώρα κάτω από τη σκηνή και έπαιξε με τους καλεσμένους – ναι, είναι πλέον και η στιγμή που είχε με τον Harvey Weinstein.

* Η φετινή απονομή των Oscar θα μεταδοθεί στις 4 Μαρτίου από τα κανάλια της COSMOTE TV. Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθείς το αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, όπου θα βρεις 85 οσκαρικές ταινίες που ξεχώρισαν και έλαβαν υποψηφιότητα ή κέρδισαν το χρυσό αγαλματίδιο.