Roll & Roll: Το σουβλάκι που έχει τρελάνει τα νότια προάστια
Βρείτε μας στο

Αν αναρωτιέται κανείς πόσα μέρη για φαγητό μπορεί να συντηρήσει ένας μόνο δρόμος της Αθήνας, αρκεί να βρεθεί στην Κολοκοτρώνη. Πραγματικά, μέσα σε λίγα μέτρα έχεις άφθονες επιλογές. Μόνο πιτσαρία λείπει από κει.

Οκ, είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους τα βράδια. Αλλά και πάλι. Υπάρχουν το Street Souvlaki, η Καυτή Πατάτα, το Etnico, το Hot Hot, το LAF, μια κρεπερί. Κι όλα αυτά σε απόσταση ούτε 30 μέτρων. Προχωράς και τραβάνε τις αισθήσεις σου διάφορες μυρωδιές.

Από αυτή τη Δευτέρα θα υπάρχει μια ακόμα επιλογή. Πάλι γύρω από το σουβλάκι. Μια επιλογή που μόνο αδιάφορη δεν τη λες. Το Roll & Roll μπορεί να είναι καινούργιο για εμάς που μένουμε κεντρικά, αλλά δεν είναι καινούργιο για τους κατοίκους στα πολύ νότια προάστια. Από Γλυφάδα και κάτω.

Άνοιξε τον Ιανουάριο του 2018 και προσέφερε αυτό το κάτι διαφορετικό. Απευθύνθηκε και σε ένα κοινό, αυτό των νοτίων, που έχει την τσέπη να υποστηρίζει διαρκώς κάτι καινούργιο και να το συντηρεί, αν μείνει ικανοποιημένο. Το Roll & Roll σίγουρα ικανοποίησε, αφού καταφέρνει να έχει πλέον και κεντρική θέση.

Η ευχάριστη λεπτομέρεια που σε τραβάει στην αρχή είναι ότι έχει δώσει σε κάθε του προϊόν όνομα σχετικό με τη ροκ. Δηλαδή έχει σουβλάκι Enter Sandman. Από κει καταλαβαίνεις. Τα ονόματα βέβαια από μόνα τους είναι ανούσια. Πρέπει κάπως να υποστηρίζονται. Αυτό που μου έχουν πει φίλοι στα νότια είναι πως όλα του τα τυλιχτά είναι καλά, υπάρχει όμως ένα που το πάει σε άλλο επίπεδο.

Μπορεί να ξεφεύγει αρκετά από τη λογική του παραδοσιακού τυλιχτού όταν βάζει για παράδειγμα τις κοτομπουκιές, αλλά όλα καταλήγουν στο κομμάτι της γεύσης, της απόλαυσης, της ικανοποίησης. Αν αυτά παράγονται από την πρώτη μπουκιά, όλα τ΄άλλα πάνε περίπατο. 

Roll & Roll: Το σουβλάκι που έχει τρελάνει τα νότια προάστια

Roll & Roll: Το σουβλάκι που έχει τρελάνει τα νότια προάστια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Ο πρωταγωνιστής εδώ είναι το Imagine. Τυλιχτό με rib eye black angus Αργεντινής. Κι όπου υπάρχει Αργεντινή το πράγμα σοβαρεύει. Μέχρι κι εγώ ο τελευταίος των μοϊκανών ξέρω ότι τα αργεντίνικα κρέατα είναι από τα καλύτερα παγκοσμίως. Τόσο ως πρώτη ύλη όσο, κυρίως, μαγειρεμένα.

Το συγκεκριμένο τυλιχτό μπορεί να έχει 4.90, αλλά μιλάμε για τρομερό κρέας, ποιοτικό και άριστα εκτελεσμένο από τους ανθρώπους του Roll & Roll. Όταν αποφασίζεις να βάλεις στο μενού σου τέτοιο κρέας, οφείλεις να έχεις και τον άνθρωπο που θα του φερθεί με τιμή. Αυτός είναι ένας αρκετός λόγος για να σπεύσουμε γρήγορα κατά Κολοκοτρώνη μεριά και να δούμε αν αληθεύουν τα διθυραμβικά σχόλια γι΄αυτό το τυλιχτό.

Πλ. Γεωργακοπούλου, Βούλα, 2108995561