Το μυστικό του κρύβεται στην πρώτη ύλη: Το burger με το homemade μπιφτέκι που έγινε το πιο περιζήτητο πιάτο της πόλης (Pics)

Μια δοκιμή θα σε πείσει...
Το μυστικό του κρύβεται στην πρώτη ύλη: Το burger με το homemade μπιφτέκι που έγινε το πιο περιζήτητο πιάτο της πόλης (Pics)
23 Δεκεμβρίου 2021 | 17:39


Για τα… μεγάλα πιρούνια υπάρχει το «The beast», που περιέχει και κρουσταριστό φιλέτο κοτόπουλο και μοσχαρίσιο μπιφτέκι 250 gr! Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο όμως και για αυτό «διανθίζεται» με διπλό τσένταρ, διπλό καπνιστό μπέικον, τηγανητό αυγό, μαρούλι άισμπεργκ, ντομάτα, σως καπνιστής μαγιονέζας και sweet τσίλι σως.

Όσον αφορά το Special dish, το Chicken war είναι από αυτά τα πιάτα που μπαίνουν… ετσιθελικά στη λίστα με τα 3 πράγματα που πρέπει να (ξανα)κάνεις τις επόμενες 48 ώρες! Φαντάσου ένα πολύ μεγάλο μπολ με κομματάκια κρουσταριστού κοτόπουλου, φρέσκες τηγανιτές πατάτες, μπέικον, καπνιστή μαγιονέζα, τσένταρ σως, sweet chilli sauce, παρμεζάνα και στην κορυφή δύο λαχταριστά τηγανητά αυγά. Και πάλι όμως άλλο να το φαντάζεσαι και άλλο να το γεύεσαι…

Ο κατάλογος του BBC είναι πλούσιος, μπορείς να διαλέξεις μέσα από 14 Classic και 9 Premium burgers. Όλα συνοδεύονται είτε με πατάτες, είτε με πλούσια σαλάτα. Και μια και ο λόγος για σαλάτα, η Crusty συναγωνίζεται στα ίσια τη Caesar’s, ενώ πέραν του Chicken war υπάρχουν άλλα οχτώ πιάτα και δύο ειδών burritos, τα οποία υπάρχει… σοβαρός κίνδυνος να σε βάλουν σε σκοτούρες αναποφασιστικότητας.

Για τους Πειραιώτες βέβαια ουδέν πρόβλημα, καθώς το delivery θα τους δώσει όσο χρόνο χρειάζονται για να… εντρυφήσουν στον κατάλογο, ξανά και ξανά.

Facebook Instagram

BBC: Burger Barbeque Corner

Αναπαύσεως 90, Κερατσίνι, τηλ. 2104634788

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved