Holy Llama
Βρείτε μας στο

Το πρωινό ως γεύμα έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και με όχημα το brunch, έχει αναδειχθεί ως πιο ελκυστικό κι από το μεσημεριανό ή βραδινό. Το να πας για brunch έχει hype, αλλά το να φας πρωινό στο Holy Llama Creative Baking είναι κάτι το διαφορετικό.

Holy Llama είναι ένα όνομα που δηλώνει μια φιλοσοφία. Τα λάμα είναι σύμβολο του Θιβέτ, είναι σύμβολο του Βουδισμού, είναι σύμβολο του σεβασμού προς τη φύση. Και με αυτό το όνομα ο νέος φούρνος που άνοιξε στην Αθήνα, δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα απο vegan.

Ναι, ξέρω, θα αρχίσεις τώρα τη γκρίνια ότι σου τα έχουμε κάνει τσουρέκια με τα vegan και είναι μια μόδα και δεν ξέρω γω τι άλλο. Ντάξει, και το να ψηφίζουν οι γυναίκες, κάποτε μια μόδα ήταν. Και το να καταδικάζουμε τη βία εδώ και ένα χρόνο μόδα έχει γίνει. Κι αν μια μόδα εμφανίζεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, δεν ξέρω, εσείς τι λέτε, λέω να την κρατήσουμε.

Και στο κάτω κάτω, αν εσύ δεν ψήνεσαι να το δοκιμάσεις, θαρρώ αυτοί που είναι vegan ή θέλουν να αλλάξουν τη διατροφή τους, έχουν το δικαίωμα σε μια τέτοια επιλογή. Σε επίπεδο bakery και αρτοποιείων εν γένει, οι vegan δεν έχουν ιδιαίτερες επιλογές στην Αθήνα σε σχέση με τα εστιατόρια ή το street food.

Και το Holy Llama ήρθε να καλύψει αυτό το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δηλαδή θα δεις την ακόλουθη εικόνα και δεν θα σου γεννηθεί η επιθυμία να πάρεις τηλέφωνο, να κάνεις κράτηση, να πας από εκεί και να φας αυτό το cruelty free breakfast που θα μπορούσε να είναι ένα fusion από βρετανικό πρωινό με ελληνικές προσαρμογές;

Το Holy Llama θα γίνει ο ναός των πρωινών τύπων

Τόφου, μπέικον τέμπε που έχει μαριναριστεί σε 27 υλικά, μανιτάρια, τοματίνια, αβοκάντο και πατάτες baby συνθέτουν το πιάτο των πρωταθλητών. Αν δηλαδή γυμνάζεσαι και θες να πάρεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ενισχύσεις τους μυς σου, αυτό το πιάτο τα έχει όλα. Καθαρότατη και πληθωρικότατη πρωτεΐνη, ειδικά από το τόφου, μάκρος, φυτικές ίνες και καλό υδατάνθρακα από τις πατάτες.

Δεν ξέρω για σένα, εγώ άνετα θα περνάω τα πρωινά μου από δω και στο εξής στο Holy Llama Creative Baking.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holy Llama (@holyllamacreativebaking)

Κι αν είσαι κι από τους τύπους που θέλουν πιο στεγνές επιλογές, έχει το superfood bowl, έχει και acai bowl, έχει και τα γλυκά του, όπως το κρουασάν αμυγδάλου ή το cheesecake.

Κάπου εδώ, αφού οι φωτογραφίες σου ενεργοποίησαν τους σιελογόνους αδένες, θα με ρωτήσεις πού θα τα βρεις όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Ε, θα πάρεις το μετρό, θα κατέβεις στον Άγιο Ιωάννη ή τη Δάφνη και θα περπατήσεις μέχρι την πλατεία Υμηττού, θα κάνεις κάπου δεξιά, θα βρεις τη Γρηγορίου Κυδωνίων και θα δεις το Holy Llama στον αριθμό 8.