Εκεί όλοι τους σου μοιάζουν ωραίοι: Ο πεζόδρομος που έγινε το hotspot του ανελέητου φλερτ (Pics)

Τρέξε να προλάβεις πριν σκάσει ο βαρβάτος χειμώνας
μπαρ Πειραιάς φλερτ Uncle Tan's Rockfellas Nazare
22 Σεπτεμβρίου 2022 | 19:21

Θα ακούσεις και μουσικάρες επίσης. Στο Uncle Tan’s θα παίξει Spice Girls και μετά Gimme από One, που είναι το μόνο «ελληνικό» που θα ακούσεις. Είναι σαν να ζεις στα 80s πάντως.

Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι η αύρα του σημείου έδινε τέτοια χαλαρότητα και ηρεμία στους ανθρώπους, ώστε όλοι τους μου έμοιαζαν ωραίοι. Και βλέπεις κόσμο να βγαίνει από τα μαγαζιά για να καπνίσει έξω και να δημιουργούνται όμορφα πηγαδάκια, να συναντιούνται κι εκεί τα βλέμματα και να υπάρχει ένα έδαφος πρόσφορο, αρώσιμο θα έλεγα για φλερτ και ό,τι ήθελε προκύψει.

Μια παραπάνω συμπάθεια για το Uncle Tan’s την έχω, γιατί έτυχε να πετύχω εκεί μια κοπέλα που δεν είναι υπερβολή να την αποκαλέσει κάποιος θεία κατασκευή, θεία ύπαρξη, μελαχρινή, με μπούκλες, γύρω στα 22, με καταγωγή σίγουρα από κάποια Αφρική ή Λατινική Αμερική γιατί είναι μελαμψή, με ολοστρόγγυλα μάτια και ένα χαμόγελο που δεν του αξίζουν επίθετα κοινά, φορούσε κι ένα ροζ μπλουζάκι με φούστα και πέδιλα…

Τώρα θα νομίζει κάποιος ότι την αναζητώ μέσα απ΄ αυτό το κείμενο κι ότι ελπίζω να το δει. Και καλά θα νομίζει, γιατί κιότεψα και δεν της μίλησα. Ήσουν με μια μεγάλη παρέα, ήταν βράδυ Σαββάτου, 17 Σεπτεμβρίου. Αν το δεις ποτέ στείλε. (Απελπισία alert)

Εν πάση περιπτώσει, γιατί παρασύρθηκα από τη θύμησή της, να πάτε στη Μαρίνα Ζέας και να κάνετε στέκι σας το Rockfellas και το Nazare και λιγότερο το Uncle Tan’s για να μπορώ να βρίσκω την αγαπημένη μου θέση στο μπαρ και να μου δίνει ο Τζιοβάνι τις καλύτερες δημιουργίες του, ενώ εγώ με τον φίλο μου θα του μιλάμε για τον Τζιοβάνι του Ολυμπιακού και τη λόμπα που έκανε στη Γαλατασαράι, το γκολ με τον Ηρακλή και αυτό με τον Ακράτητο που πέρασε 6 παίκτες.

Φλερτ. Φλερτ. Φλερτ. Μια λέξη που υποτιμάται και θα έπρεπε να είναι ανώτερη κι από τον έρωτα, γιατί στην ουσία τον περιλαμβάνει.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved