Urban Alchemies Jose Cuervo
Βρείτε μας στο

Πού μπορεί κανείς να βρει συγκεντρωμένους τους κορυφαίους του bartending στην ελληνική αγορά, να πιει ωραία cocktails και να συμμετέχει σε ένα ατελείωτο πάρτι; Στα Urban Alchemies Parties by Jose Cuervo.

Μετρήστε αντίστροφά για την πιο συναρπαστική εβδομάδα του Νοεμβρίου

Στις 7-8-9 Νοεμβρίου, η Αθήνα φέρνει κάτω από την ίδια στέγη 10 μπαρ που έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό και που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Tο Urban Alchemies είναι ο νέος θεσμός, που θα φέρει την Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσμιας μπαρ σκηνής και αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η Jose Cuervo Tequila που πρωτοστατεί στα events που έχουν προγραμματιστεί γι΄αυτό το πληθωρικά διασκεδαστικό τριήμερο.

Οι λάτρεις του fine drinking θα έχουν την ευκαιρία να πιουν cocktails από τα χέρια των κορυφαίων του bartending σε μια διοργάνωση που ενώνει την Αθήνα με τις πόλεις του κόσμου που διαθέτουν μερικά από τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου.

10 μπαρ που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στην αθηναϊκή διασκέδαση (Noel, Upupa Epops, The Bar in Front of the Bar, Barreldier, Bartesera, Kuko’s, Amber, Barro Negro, Tekila και Tailor’s House) βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Urban Alchemies και μέσα από 15 guest shifts προσφέρουν την απόλυτη και πιο epic cocktail εμπειρία.

Η αρχή θα δοθεί στο Barro Negro την Δευτέρα 7/11. Πρόκειται για ένα μπαρ που αναδεικνύει τον σύγχρονο χαρακτήρα της τεκίλα με την προσέγγιση του και το οποίο θα υποδεχθεί τον Shingo Gokan, δημιουργό αριστουργηματικών cocktails πάντα με βάση τη Jose Cuervo Tequila και εξέχον μέλος της τρέχουσας διεθνής βιομηχανίας bartending.

Την Τρίτη 8/11, σειρά παίρνει το Amber στην Κολοκοτρώνη μαζί με το μπαρ La Punta Expendio De Agave από τη Ρώμη, με μεξικάνικη ατμόσφαιρά και μοναδικά Jose Cuervo Tequila cocktails. Την ίδια στιγμή, το Τekila στην στοά στην αρχή της Κολοκοτρώνη, βάζει τις μουσικές με τον κορυφαίο Dj Manolaco.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Η…τελετή λήξης θα γίνει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο Tekila παρέα με το Piñata Cantina cocktail bar από τη Βαρκελώνη για αυθεντικές μεξικάνικές στιγμές αλλά και στο Barro Negro με το κορυφαίο Jose Cuervo Paloma Party παρέα με τα Three Cents.

Το Urban Alchemies είναι συνώνυμο με τα πιο ξεσηκωτικά events και parties και αυτό το τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ μέλος της παγκόσμιας cocktail σκηνής απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις από τους experts.

Join the ultimate cocktail Experience!

* Τσέκαρε περισσότερα εδώ.