Στην ουρά ακόμα και τα πιο βαριά πορτοφόλια: Το θαύμα του μαγαζιού που γεμίζει ασφυκτικά όλες τις ώρες της ημέρας (Pics)

Λες κι έχει... το Meli
Στην ουρά ακόμα και τα πιο βαριά πορτοφόλια: Το θαύμα του μαγαζιού που γεμίζει ασφυκτικά όλες τις ώρες της ημέρας (Pics)
24 Αυγούστου 2023 | 21:24

Το Νοέμβριο του 2019 αποφάσισαν να ανοίξουν To Meli και πέτυχαν διάνα. Μπορεί λίγο μετά να «έσκασε» η πανδημία, όμως δεν πτοήθηκαν από τις πολλές δυσκολίες και κατάφεραν να ξεχωρίσουν, να γίνουν σημείο αναφοράς. Όπως συμβαίνει πάντα με το καλό, το ποιοτικό. Ο κατάλογος του μαγαζιού αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ελληνικά προϊόντα. Ολόφρεσκα και πεντανόστιμα σάντουιτς, γλυκά-κόλαση και λαχταριστές πίτες, σε μεγάλη ποικιλία. Και φυσικά, ο καφές. Υψηλής ποιότητας, γευστικός, αρωματικός, ειδικά ο freddo έχει ξετρελάνει τους ξένους – αυτό είναι το best seller, μαζί με τις σφολιάτες.

Άπαντες επίσης εκτιμούν το χαμόγελο και τη φιλική διάθεση όσων δουλεύουν στο μαγαζί. Οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι Έλληνες, βολεύει περισσότερο για να ξέρουν επακριβώς τι πουλάνε και να κατευθύνουν σωστά τους πελάτες. Είναι η γνώση που έχεις αυθόρμητα και εύκολα, όταν έχεις μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιες γεύσεις και μυρωδιές. Στα συν του μαγαζιού η όμορφη διακόσμηση, αλλά και οι προσιτές τιμές – αυτό το εκτιμούν όλοι, πλούσιοι και φτωχοί. Πωλούνται και τυποποιημένα προϊόντα, όπως ελληνικές σοκοφρέτες. Για να το κάνεις αυτό στο Βέλγιο, στη χώρα της σοκολάτας, θέλει κότσια. Και για να πετύχει, όπως συμβαίνει, δείχνει πως κάτι σκαμπάζουμε κι εμείς περί του αντικειμένου!

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved