Σ’ αρέσει να πηγαίνεις μόνος για ποτό; Αυτά είναι τα 5 bar για σένα!
Βρείτε μας στο

Αν δεν ζεις σε σπηλιά ή σε… πυρηνικό bunker, σίγουρα θα έχεις δει σε κάποια ταινία κάτι μοναχικούς τύπους που πίνουν μόνοι το ποτό τους στη μπάρα κάποιου κοκτεϊλάδικου.

Μελαγχολικοί, περίεργοι, άλλοτε αποκρουστικοί και άλλοτε γοητευτικοί απολαμβάνουν το ουίσκι τους σ’ ένα κακόφημο μπαράκι χωρίς να περιμένουν τίποτα απολύτως από τον έξω κόσμο. Κάτι αντίστοιχο με τον Mickey Rourke στην ταινία Barfly όπου υποδύεται τον Charles Bukowski.

Και κατά βάθος είμαστε σίγουροι πως  τους έχεις ζηλέψει. Θα ήθελες κι εσύ κάποτε να πιεις το ποτό σου χωρίς να σε ενοχλεί κανείς, χωρίς selfies, χωρίς πολλά πολλά. Να γίνεις το γοητευτικό και μελαγχολικό αγόρι που έχει το προβάδισμα σε κάθε γυναίκα.

Να μιλήσεις με τον έμπειρο bartender, να πάρεις  λίγη από την σοφία του και να φύγεις επιτέλους πιο «γεμάτος» από μία νυχτερινή έξοδο. Λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Κι εκεί που πιστεύεις ότι αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα, ότι θα αποτελείς το «μαύρο πρόβατο» του μαγαζιού όπου όλοι θα δείχνουν με το δάχτυλο, έρχεται το Menshouse.gr να σε διαψεύσει.

Το απόλυτο ανδρικό portal βγήκε στους δρόμους της Αθήνας, έψαξε για σένα τα καλύτερα μαγαζιά όπου θα ζήσεις το «χολιγουντιανό όνειρο» και ήρθε η ώρα να στα αποκαλύψει…

Bar 42

Σ’ αρέσει να πηγαίνεις μόνος για ποτό; Αυτά είναι τα 5 bar για σένα!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Κρυμμένο στο τέλος της οδού Κολοκοτρώνη, το 42 έχει την φήμη –και όχι άδικα- του καλύτερου κοκτεϊλάδικου της Αθήνας.

Η εντυπωσιακή και τεράστια μπάρα του φτιαγμένη από ξύλο θα σε καθηλώσει και θα τρέξεις αμέσως να πιάσεις μία γωνία όπου θα… ελέγχεις τα πάντα. Οι bartenders έχουν απόλυτη γνώση του αντικειμένου κι αν ξεκλέψεις χρόνο μια καθημερινή, θα καταφέρεις να μάθεις πολλά.

The Dude

Σ’ αρέσει να πηγαίνεις μόνος για ποτό; Αυτά είναι τα 5 bar για σένα!

Το λιλιπούτειο μπαρ στην οδό Καλαμιώτου είναι η ευχάριστη έκπληξη του κέντρου. Ένα μαγαζί που αρχικά δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά εσύ ως μοναχικός καβαλάρης θα κάνεις την κίνηση να μπεις. Κι εκεί θα σε περιμένει το αναπόφευκτο. Ένας χώρος όπου μυρίζει αλκοόλ και φλερτ.

Αν καταφέρεις και κάτσεις στην μπάρα θα είσαι ο απόλυτος άρχοντας. Θα παραγγείλεις το ποτό σου, θα αφήσεις το κινητό στην τσέπη και μέχρι να καταλάβεις τι παίζει, ο μισός κόσμος του μαγαζιού θα έχει γίνει μία παρέα. Και πολύ πιθανόν να είσαι κι εσύ μέσα.

The Gin Joint

Σ’ αρέσει να πηγαίνεις μόνος για ποτό; Αυτά είναι τα 5 bar για σένα!

Είσαι λάτρης του τζιν; Σου βρήκαμε τον Παράδεισό σου. Αν δεν είσαι, τότε θα γίνεις.

Όλα αυτά θα συμβούν στο The Gin Joint στην πλατεία Καρύτση. Υπό τους ήχους jazz και rock n roll, το Gin Joint θα σε ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή.

Ένα μαγαζί που θυμίζει τα κλασικά bar στην Ιρλανδία και θα σε μυήσει στα μυστικά του τζιν. Στα θετικά του η ζεστή ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νομίζεις ότι σε αυτήν την αξιοπρεπέστατη μπάρα έρχεσαι και κάθεσαι για πολλά χρόνια

7 Jokers

Σ’ αρέσει να πηγαίνεις μόνος για ποτό; Αυτά είναι τα 5 bar για σένα!

Από τις πιο σταθερές αξίες της πόλης.  Οι μεγαλύτεροι θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά αφτεράδικα στο κέντρο όπου δεν χρειαζόσουν καν παρέα.

Φτιαγμένος ήδη από τα προηγούμενα ποτά, έβρισκες μια θέση στη μακρόστενη μπάρα και το φλερτ δεν αργούσε να έρθει.

Οι πελάτες γίνονται ένα, χορεύουν μέχρι τα ξημερώματα και μετά κατευθείαν στο γραφείο για δουλειά.

Brettos

Σ’ αρέσει να πηγαίνεις μόνος για ποτό; Αυτά είναι τα 5 bar για σένα!

Ακόμη κι αν δεν το έχεις επισκεφθεί, αποκλείεται να μην το έχεις δει στο Facebook ή στο Instagram. Είναι ίσως το πιο πολυφωτογραφημένο bar της Αθήνας με τα χρωματιστά μπουκάλια από λικέρ να δίνουν τον πιο εντυπωσιακό τόνο.

Ένα μαγαζί που σε κάνει να νιώθεις τουρίστας στην ίδια σου την πόλη και δεν αποτελεί τυχαία ένα από τα πιο must bar που κάθε τουρίστας θέλει να επισκεφθεί όταν έρχεται στην χώρα μας.

Ένας χώρος όπου φυσικά μπορείς να επισκεφτείς μόνος σου, να δοκιμάσεις από τις δεκάδες… ποικιλίες λικέρ κι όλα αυτά μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.