Ο πρόεδρος της Ισλανδίας είπε αυτό που έπρεπε για τον ανανά στην πίτσα
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Ο πρόεδρος της Ισλανδίας είπε αυτό που έπρεπε για τον ανανά στην πίτσα

Και μένα μ΄αρέσει να βάζω παγωτό βανίλια πάνω σε πίτσα με λουκάνικα, αλλά δεν το έβαλα ως πιθανή επιλογή στα υλικά!

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Και στο πιάτο του. Αυτό που του αρέσει να το κάνει. Αλλά να μην το επιβάλλει στους υπόλοιπους. Για σένα το λέω απαράδεκτε τύπε που θεώρησες ότι σαν τον ανανά στην πίτσα δεν έχει. Ότι είναι εφάμιλλος με ένα πρελούδιο ευτυχίας. Το τρώνε στη Χαβάη και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Στη Χαβάη κάνουν και σέρφινγκ σε κάτι κύματα 3μετρα, κολυμπάνε με δελφίνια και παίζουν γιουκαλίλι. Γιατί δεν υιοθετούμε κάτι από αυτά; Ευτυχώς ο δυτικός πολιτισμός έχει ακόμα ανθρώπους να στηριχθεί και να ελπίζει. Όπως ο πρόεδρος της Ισλανδίας, Guðni Th. Jóhannesson που εξέφρασε το λαϊκό αίσθημα.

Τι είπε ακριβώς ο κύριος Guðni; Καλεσμένος σε ένα σχολείο, απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των παιδιών. Όχι μόνο για την πολιτική. Είπε ότι υποστηρίζει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεσαι την ευφυΐα, το κύρος και την διορατικότητα του ηγέτη. Όταν λοιπόν ένα πιτσιρίκι τον ρώτησε για τον ανανά στην πίτσα, η απάντηση ήταν «λαιμητόμος».

Ο πρόεδρος της Ισλανδίας είπε αυτό που έπρεπε για τον ανανά στην πίτσα

«Σιχαίνομαι τόσο την χαβανέζικη πίτσα που αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα νομοθέτημα για να καταργηθεί η επιλογή του ανανά ως υλικό». Κάπου εδώ τα πλήθη των λογικών ανθρώπων σηκώθηκαν, έκαναν wave celebration και υποκλίθηκαν στον Guðni Th. Jóhannesson.

Για να μην προβείς σε βιαστικές αρνητικές κρίσεις, να σου υπενθυμίσω μόνο ότι ο εν λόγω κύριος έχει 97% αποδοχή στη χώρα του και ήταν από αυτούς που συνέβαλαν στην έξοδο από το μνημόνιο. Μετά από αυτό το σχόλιο πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα ξεπεράσει σε αποδοχή και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ναι, ο ανανάς δεν είναι για να τον βάλεις σε πίτσα. Δηλαδή αν σε κάποια χώρα βάζουν τυροκαυτερή στην πίτσα θα πρέπει να το υιοθετήσουμε; Και το γράφει ένας άνθρωπος που στις ταβέρνες παίρνει ένα πιάτο τυροκαυτερή για να βουτήξει το ψωμί. Ο ανανάς φυσικά είναι η κορυφή του παγόβουνου. Εξίσου αχρείαστες στην πίτσα είναι οι πένες. Όποιος θέλει τέτοιους συνδυασμούς ας τους κάνει στο σπίτι του. Υπάρχουν και μικρά παιδιά στα καταστήματα που δεν χρειάζεται να γίνουν μάρτυρες τέτοιων θεαμάτων. Δεν σκέφτεστε τα ψυχολογικά τους; Τον Μπομπ Σφουγγαράκη δεν τον σκέφτεστε;

Πάρε θέση στο poll ειδάλλως σε εξορίζουμε και σε στέλνουμε στη Μόρντορ αλητήριε!

Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σχεδόν 14.500.000.000 προβολές: Το νο1 βίντεο στην ιστορία του YouTube δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι! (Vid)

Ο πρόεδρος της Ισλανδίας είπε αυτό που έπρεπε για τον ανανά στην πίτσα