Καφές, γλυκό ή πεντανόστιμη κουζίνα; Στο Δεληολάνη θα τα βρεις όλα!
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Καφές, γλυκό ή πεντανόστιμη κουζίνα; Στο Δεληολάνη θα τα βρεις όλα!

Ο Δεληολάνης δεν είναι από τα μαγαζιά που μπορεί να πάει κανείς μία φορά και να μην υποκύψει τον πειρασμό να… κατασκηνώσει.

Ο Δεληολάνης δεν είναι από τα μαγαζιά που μπορεί να πάει κανείς μία φορά και να μην υποκύψει τον πειρασμό να… κατασκηνώσει.

Δεν πρόκειται φυσικά για έναν απλό «παράδεισο» γλυκών, μιας και το μέρος αυτό τα έχει όλα χωρίς να υστερεί πουθενά. Ζαχαροπλαστείο, καφέ, ή εστιατόριο; Εσείς θα επιλέξετε ποια θα είναι η πρώτη στάση.

deliolanis-7-500

Καφές, φρέσκο παγωτό, σοκολατένια γλυκά, σιροπιαστά και μια κουζίνα με φρεσκομαγειρεμένα φαγητά για όλα τα γούστα υπόσχονται να κάνουν το μαγαζί αυτό την καθημερινή σας συνήθεια.

Από πού να ξεκινήσω;

Η πρώτη στάση στο Δεληολάνη θα γίνει το πρωί, για να πάρετε τον αγαπημένο σας καφέ ή το χορταστικό σας milkshake και -γιατί όχι- ένα φρέσκο γλυκό για να πάει καλά η μέρα.

deliolanis-14-500

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες γεύσεις πάστας, σοκολατάκια – πειρασμούς, lemon pie, cheesecake, πανακότα ή να υποκύψετε σε 2 – 3 μπακλαβαδάκια συνταγής από την Πόλη με χειροποίητο φύλλο Βυρηττού και καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς.

deliolanis-8-500

Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ και το γλυκό σας εντός ή εκτός μαγαζιού, αφού οι ιδιοκτήτες προνόησαν και έχουν διαμορφώσει ειδικούς χώρους για μεγάλες ή μικρές παρέες που δε χορταίνουν να απολαμβάνουν τις εξαίρετες γεύσεις «Δεληολάνη».

Μεσημεριανό μενού για… απαιτητικούς

Τι θα λέγατε για γευστικό, με αγνά υλικά και πάντα μόλις βγαλμένο από το φούρνο σπιτικό φαγητό;

Εμείς ψηφίζουμε ναι. Αγαπημένο πιάτο; Ο σολωμός σχάρας συνοδευόμενος με μακαρόνια λαχανικών. Όχι φυσικά ότι θα λέγαμε όχι στο μουσακά ή το κοτόπουλο αλά κρεμ με μανιτάρια, αλλά αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε τόσα φαγητά, σίγουρα πρέπει να πάρεις μια –κατά κοινή ομολογία- δύσκολη απόφαση.

deliolanis-2-500

Μεταξύ των πιάτων που σερβίρονται είναι τα γιουβαρλάκια, τα κάθε είδους ζυμαρικά (μακαρόνια, τορτελίνια, ριγκατόνι), τα σουτζουκάκια και η κοτόσουπα, ενώ αναμφίβολα επιβάλλεται να δοκιμάσετε την πίτσα μπιφτέκι!

Συνοδεύστε το κυρίως πιάτο σας με μία από τις πολλές σαλάτες του μενού και τολμήστε να δοκιμάσετε το εκπληκτικό τζατζίκι.

deliolanis-13-500

Μετά το μεσημεριανό, το επιδόρπιο επιβάλλεται. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα παγωτό; Αν είστε από αυτούς που αγαπάτε τις ελαφριές γεύσεις, το sorbet mojito είναι ό,τι πρέπει για εσάς. Αν πάλι είστε πιο παραδοσιακοί, οι κλασικές γεύσεις θα σας κάνουν να μη χορταίνετε…

Το καλύτερο όλων; Το κατάστημα διαθέτει και delivery, γι’ αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μενού και σε μισή μόλις ωρίτσα να το έχετε στο σπίτι. Για καλή μας τύχη, άλλωστε, ο «Δεληολάνης», πέρα από το κεντρικό κατάστημα στη Συγγρού, βρίσκεται και στο Παγκράτι, την Ηλιούπολη και το Ψυχικό.

deliolanis-3-500

Μια επίσκεψη στο κατάστημα της γειτονιάς σας θα αποτελέσει σίγουρα την αφορμή να εθιστείτε στις γεύσεις του και να αγαπήσετε πολύ την οικογένεια Δεληολάνη που είναι πάντα πρόθυμη να ετοιμάσει τα καλύτερα για εσάς…