Ραντεβού στο Κουκάκι! 27 Burgers και κοκτέιλς μπύρας περιμένουν να τα απολαύσετε…
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Ραντεβού στο Κουκάκι! 27 Burgers και κοκτέιλς μπύρας περιμένουν να τα απολαύσετε…

Τι θα επιλέξετε; Chilli burger με ντομάτα, μαρούλι, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και σπιτική σάλτσα τσίλι ή το Bacon Mushroom Melt, με μανιτάρια, μπέικον και πλούσια σάλτσα cheddar;

Ένα μαγαζί γεμάτο εκπλήξεις δια χειρός Γιώργου Γεράρδου -τον οποίο γνωρίσαμε ως υποψήφιο Master Chef- σας περιμένει στο Κουκάκι, με μόνο σκοπό να… ξετρελαίνει κάθε ουρανίσκο!

To HOPS beer and burgers είναι το απόλυτο στέκι για όσους λατρεύουν τα burgers. Δε μιλάμε φυσικά για οποιαδήποτε burgers, μα για τα πιο χορταστικά, ανατρεπτικά και απολαυστικά του κέντρου της Αθήνας, τα οποία συνοδεύονται πάντα με παγωμένα κοκτέιλς μπύρας υψίστης ποιότητας.

hops-13-500

Το στέκι αυτό είναι για αυστηρά για απαιτητικούς… Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που βρίσκεται στη θέση που κάποτε υπήρχε η ιστορική μπυραρία «Βύνη»: Στον αριθμό 10 του πεζόδρομου Δράκου.

Τι θα φάμε;

Η απάντηση είναι μία. Θα φάμε τα πάντα. Πώς να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα πιάτα, όλα με υλικά φτιαγμένα από τον ίδιο το σεφ; Στο burgerάδικο αυτό ξεχάστε τις έτοιμες σως και τα τυποποιημένα dressings για σαλάτα. Εκεί, όλα ετοιμάζονται με αυθεντικές συνταγές που ο Γιώργος Γεράρδος εμπνεύστηκε για το κοινό του.

hops-1-500

Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Γελούσε μπροστά στα μούτρα τους: Αυτός που το έκανε ανυπόφορο για την Μπάρτσα

Με φρέσκο κρέας και «σπιτικές» σάλτσες το αποτέλεσμα μόνο να τον δικαιώσει θα μπορούσε.

Τι θα επιλέξετε; Chilli burger με ντομάτα, μαρούλι, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και σπιτική σάλτσα τσίλι ή το Bacon Mushroom Melt, με μανιτάρια, μπέικον και πλούσια σάλτσα cheddar;

hops-11-500

Μια «σίγουρη» επιλογή είναι και το Gorgonzola and onions burger με κομμάτι αυθεντικής ιταλικής γκοργκοντζόλα, ντομάτα και καραμελωμένα κρεμμύδια, του οποίου η γεύση δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

hops-2-500

Το HOPS beer and burgers έχει τη λύση και για όσους αναζητούν επιλογές grill.

Πώς σας φαίνεται το σιγοψημένο χοιρινό κότσι με σάλτσα μπύρας και πορτοκάλι, το χοιρινό με σπιτική σάλτσα bbq, πραγματικό cheddar, ντομάτα και μαρούλι σε αφράτο ψωμάκι μπριός, η ποικιλία λουκάνικων, τα χοιρινά μπριζολάκια λαιμού ή το πιάτο κρεατικών για δύο;

hops-9-500

Ο κρητικός ντάκος, τα onion rings, οι δροσερές σαλάτες και οι φρέσκες τηγανητές πατάτες με σπιτική σάλτσα cheddar και μπέικον, σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

Τα «must» που σας προτείνει το Menshouse; Eίναι τρία:

  • The Posh deluxe, με πραγματικό fois gras και μαγιονέζα μαύρης τρούφας
  • Φρεσκοτηγανισμένα τσιπς πατάτας με σάλτσα γκοργκονζόλα, μανιτάρια, ντομάτα και μυρωδικά
  • The Loire Valley Burger, με κατσικίσιο τυρί, ρόκα, σπιτική σάλτσα Caesar’s, ντομάτα και μαρούλι

hops-7-500

Θα πείτε όχι; Eτοιμαστείτε να κληθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 27 burgers – πειρασμούς…

Η μπύρα… επιβάλλεται

Περισσότερες από 40 ετικέτες από ελληνικές ζυθοποιίες, βελγικά μοναστήρια και μεγάλες εταιρείες μπύρας σας περιμένουν να επιλέξετε για να συνοδεύσετε το φαγητό σας.

Bonus τα κοκτέιλς μπύρας με φρέσκα φρούτα που αξίζει να δοκιμάσετε!

Πρωινό και βραδινά κοκτέιλς, όλα στο  HOPS beer and burgers!

Το κατάστημα ανοίγει από τις 8 το πρωί και μας περιμένει για καφέ και ένα χορταστικό πρωινό που θα μας φτιάξει τη μέρα. Ώρα για τηγανίτες λοιπόν!

hops-16-500

Όσο για τα βραδινά κοκτέιλς; Τα καλύτερα σας περιμένουν, όλα από τους έμπειρους Hops bartenders.

hops-18-500

Τι λέτε; Μήπως μόλις βρήκατε το νέο σας στέκι;

Δράκου 10, Κουκάκι