Ρωτήσαμε 10 Καλλιθεάτες ποιο είναι το καλύτερο σουβλατζίδικο της περιοχής
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Ρωτήσαμε 10 Καλλιθεάτες ποιο είναι το καλύτερο σουβλατζίδικο της περιοχής

Αν ψάχνεις καλό σουβλάκι στην Καλλιθέα, το Menshouse μπορεί να σε βοηθήσει...

Αν είσαι απ’ την Καλλιθέα και θες να φας σουβλάκι οι επιλογές σου είναι πολλές. Δεν είμαστε σίγουροι ότι όλες είναι εξίσου γευστικές, μπορούμε όμως να σου εγγυηθούμε ότι αν το ψάξεις λίγο θα βρεις το σουβλατζίδικο εκείνο που ικανοποιεί τα γούστα σου.

Αυτό καταλάβαμε ρωτώντας 10 κατοίκους της Καλλιθέας «Ποιο είναι το αγαπημένο τους σουβλατζίδικο». Διαβάστε τι μας είπαν…

souvlaki

Ντίνα 35 ετών

«Καλαμόγυρος», Θησέως 379 στις Τζιτζιφιές

Δαγκωτό «Καλαμόγυρο» για τις τηγανιτές πατάτες του και για το ζουμερό του καλαμάκι κοτόπουλο. Με πολύ ωραία σως, που δεν σε μπουχτίζει. Στα θετικά του το ότι ανοίγει από τις 12 το μεσημέρι και διαθέτει φωτεινό και άνετο χώρο. Έχει και delivery.

Νίκος 50 ετών

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

«Η θράκα της Καλλιθέας», Θησέως 76

Αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε εμείς οι παλιοί Καλλιθεάτες. Παραδοσιακό σουβλατζίδικο με πολύ καλό κεμπάπ, χορταστικές μερίδες και καλή εξυπηρέτηση. Αν κάτσεις σε τραπέζι, ο χώρος του μαγαζιού σε κάνει να πιείς και μια μπύρα παραπάνω. Σωτήριο για τους ξενύχτηδες, αφού έχει delivery μέχρι τη 01.30 το βράδυ.

Χρύσα 40 χρονών

«Πανόστιμο», Δοϊράνης 35

Έχει το πιο νόστιμο καλαμάκι χοιρινό με ψωμί που το συνοδεύει με κρεμμύδια πασπαλισμένα με πάπρικα και πατάτες τηγανητές, αν θες. Προσφάτως ειδικεύεται και στο καλαμάκι κοτόπουλο. Μην ζητήσεις πίτα, σως, κεμπάπ ή οτιδήποτε άλλο γιατί δεν θα βρεις. Μόνο αναψυκτικά. Έχει delivery και εκτός από Καλλιθέα εξυπηρετεί σε Νέα Σμύρνη, Μόσχάτο, Ταύρο και Κουκάκι.

souvlaki1

Αναστασία 38 ετών

«Οι Ρωσίδες» Γρυπάρη & Αναγνωσταρά γωνία

Η σάλτσα που βάζουν στο σουβλάκι, (την φτιάχνουν οι ίδιες) είναι υπέροχη και το καλαμάκι χοιρινό από την πρώτη μπουκιά καταλαβαίνεις τι κρέας είναι. Το μείον τους είναι ότι δεν βάζουν πατάτες τηγανητές. Και δεν έχει ντελίβερι.

Σοφία 40 ετών

«Οι Ρωσίδες» Γρυπάρη & Αναγνωσταρά γωνία

Εκεί βρήκα το πιο ιδιαίτερο σουβλάκι στην Καλλιθέα. Στις Ρωσίδες, έτσι είναι γνωστό το μικρό γωνιακό μαγαζάκι που ούτε που το πιάνει το μάτι σου. Μια ταμπέλα μόνο σουβλάκια-πιροσκί είναι αυτή που σου επιβεβαιώνει πως βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Η πίτα αφράτη και άψογα ψημένη, το καλαμάκι χειροποίητο, μαριναρισμένο, τρυφερό ενισχύεται με καυτερή κόκκινη σαλτσούλα, ντομάτα και κρεμμύδι.

rwsides1

Δημήτρης 43 ετών

«Γωνία Δαβάκη» Δαβάκη 45

Όταν πρόκειται για σουβλάκι έχω απαιτήσεις. Το θέλω με πίτα χωρίς λάδι, καλοψημένη και οπωσδήποτε ο γύρος να είναι τραγανός. Ντοματούλα, κρεμμύδι όσο πρέπει και το τζατζίκι να είναι γευστικό και ελαφρύ. Και το «Γωνία Δαβάκη» πληρεί με το παραπάνω τις προϋποθέσεις, άσε που τα παιδιά στην εξυπηρέτηση είναι γρήγορα.

Πέτρος 35 ετών

«Ο Βασίλης» Λασκαρίδου και Σκίπη

Για μένα το καλύτερο με διαφορά σουβλάκι στην Καλλιθέα. Δοκιμάστε το κλασικό. Τυλιχτό ή και μερίδες. Επίσης ο γύρος του είναι εξαιρετικός. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό σας προτείνω κλέφτικο. Οι μερίδες του τεράστιες και οι τιμές λογικές. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

pap11

Νίκος 37 ετών

«Πικάντικη Στοά, ο Βασίλης» Θησέως 89

Δεν έχω βρει κάποιο σουβλατζίδικο που να με ξετρελαίνει στην Καλλιθέα. Απ’ όσα έχω δοκιμάσει το καλύτερο είναι η «Πικάντικη στοά» του Βασίλη. Τα σουβλάκια αξιοπρεπή και σχετικά μεγάλα. Με δυο χορταίνεις. Πολύ καλό το μπιφτέκι του.

Ειρήνη 19 ετών

«Οι Ρωσίδες» Γρυπάρη & Αναγνωσταρά γωνία

Είναι το πιο διαφορετικό σουβλάκι που έχω φάει. Δεν ξέρω πώς να το πω ακριβώς. Μάλλον είναι το κρέας το οποίο είναι καταπληκτικό και οι πίτες που είναι πολύ μαλακές. Α και η σάλτσα φυσικά που είναι όσο καυτερή πρέπει

Χρήστος 50

«Πικάντικη Στοά ο Βασίλης» Θήσεως 89

Με μια λέξη θα στο πω. Τίμιο. Το σουβλάκι του Βασίλη είναι τίμιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το δοκιμάσεις και να μετανιώσεις που το πήρες. Δεν είναι από άλλο πλανήτη ρε παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει. Εγώ παίρνω πίτα με καλαμάκι κοτόπουλο και σως. Δυο φορές την εβδομάδα, το λιγότερο.