Με τρεις στρώσεις φύλλου και αφράτη κρέμα! Βρήκαμε το καλύτερο μιλφέιγ της Αθήνας
Βρείτε μας στο

Το μιλφέιγ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι ζαχαροπλάστες το γνωρίζουν καλά αυτό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο γλύκισμα έχουν πολλάκις χάσει την υπομονή τους από «πρόχειρες» δημιουργίες.

Μην απογοητεύεστε όμως. Το τέλειο μιλφέιγ υπάρχει και το Menshouse το εντόπισε για σας!

Picture 1201

Πού θα το βρείτε; Σε πολλές περιοχές της Αθήνας, στα ζαχαροπλαστεία Despina (Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Κολωνάκι, Ψυχικό, Κηφισιά) που φημίζονται για το εξαιρετικό τους μιλφέιγ με τη βελούδινη κρέμα και το τραγανό φύλλο.

Τρεις στρώσεις τραγανού φύλλου και ακόμα δύο βελούδινης και πολύ αφράτης κρέμας ζαχαροπλαστικής με σαντιγί, είναι αρκετά για να σας στείλουν ένα γευστικό ταξίδι από το οποίο δεν θα θέλετε να γυρίσετε.

despina-1-500

Η απόλαυση όμως δε σταματά εδώ. Αυτό το μιλφέιγ έχει το κάτι διαφορετικό που κάθε απαιτητικός γευσιγνώστης θέλει να απολαύσει. Στην περίπτωση του φιλφέιγ που θα βρείτε στο Despina Patisserie αυτό το bonus δεν είναι άλλο από τα τραγανά κομματάκια αμύγδαλου που είναι βουτηγμένα μέσα στη σαντιγί και κάνουν τον ουρανίσκο μας να παραληρεί…

«Λόγω τιμής»: Το τραγούδι που θα στείλουμε στη Eurovision 2025 πάει καρφί για πρωτιά (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Λόγω τιμής»: Το τραγούδι που θα στείλουμε στη Eurovision 2025 πάει καρφί για πρωτιά (Vid)

Picture 1170

Το καλύτερο όλων; Πέρα από το κλασικό μιλφέιγ, οι ζαχαροπλάστες της αλυσίδας αυτής προνόησαν και ετοίμασαν ένα δώρο – έκπληξη για όλους εκείνους που αγαπούν τις φρουτώδεις γεύσεις. Έτσι, θα το βρείτε και σε εκδοχή φράουλας και άλλων φρούτων εποχής, που μόνο να σας εντυπωσιάσει θα μπορούσε.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε το μιλφέιγ σοκολάτας αλλά και την πιο «ενισχυμένη» εκδοχή του, αυτή της τζιαντούγιας, με πάστα φουντουκιού.

A 16453

Μπορεί η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη (περίπου 3 ευρώ το κομμάτι), αλλά -πιστέψτε μας- αξίζει τον κόπο!