ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ challenge: Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα βάλεις με τον «Παππού του γενναίου»; (Vid)
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ challenge: Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα βάλεις με τον «Παππού του γενναίου»; (Vid)

Οταν το βλέπεις αρχίζεις να πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά...
Menshouse Team

Είχε αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό. Μια φορά την εβδομάδα ένας συντάκτης του menshouse.gr έμπαινε στο γραφείο με ύφος παίκτη του survivor που αφήνει την καρύδα του Κοκκινάκη και δοκιμάζει για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες δίπιτο με απ’ όλα, για να μας πει τι άκουσε:

«Τα μάθατε ρε; Πήγε ο ξάδερφός μου. Μου ‘στειλε και φωτογραφίες. Δεν μπορείς να τον νικήσεις, δεν γίνεται να τον νικήσεις».

Σύντομη διακοπή για να διευκρινίσουμε αγαπητέ αναγνώστη ότι ο συντάκτης δεν αναφερόταν στον Τρομάρα, αλλά σε ένα έργο τέχνης του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ.

Όλοι κατά καιρούς την ώρα που απολαμβάνουμε ένα υπέροχο burger έχουμε πει «Γιατί να μην έχει λίγο ακόμα;». Ε, με τον «παππού του γενναίου» δεν υπάρχει περίπτωση να το πεις ποτέ αυτό.

ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ challenge: Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα βάλεις με τον «Παππού του γενναίου»; (Vid)

Μιλάμε για ένα burger που για να καταφέρεις να το φας πρέπει να πάρεις τη βοήθεια του κοινού! Είναι τεράστιο, απολαυστικό και το όνειρο κάθε άνδρα και γυναίκας που λατρεύει το φαγητό και νευριάζει όταν το βλέπει να τελειώνει!

Και επειδή εμείς, στο menshouse.gr πρώτα τρώμε και μετά γράφουμε κάναμε τα απόλυτο πείραμα του CERN. Στείλαμε μια συντάκτρια μας (την πιο πεινασμένη), στο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ για να αναμετρηθεί με το θηρίο. Η ατρόμητη, Αριάδνη Γερασιμίδου δεν δείλιασε. Πετάχτηκε μέχρι τον Πειραιά, (ούσα νηστική δυο μέρες) για να πάρει μέρος στην απόλυτη πρόκληση. Αν κατάφερνε να κάνει καλά τον «Παππού του γενναίου» θα έπαιρνε 500 ευρώ. Τι λέτε τα κατάφερε;

ΥΓ Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για την ασέβειά της να χρησιμοποιήσει μαχαιροπίρουνο (!!!!) αντί για χέρι, την ώρα που προσπαθούσε να δαμάσει τα κύματα του burger! Σοκαρίστηκε όμως όταν είδε αυτό το τέρας απέναντί της (40 πόντους –με το συμπάθιο- ήταν!). Δείτε και μόνοι σας για τι burger μιλάμε…

Διεύθυνση: Λεωφ. Φρεάτυδος 13, Πειραιάς 185 37
Τηλέφωνο: 21 0451 8129

«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δε θα πέσει φωτιά να μας κάψει, αν πούμε το προφανές...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δε θα πέσει φωτιά να μας κάψει, αν πούμε το προφανές...