block
Βρείτε μας στο

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Όλοι μας κατεργάρηδες είμαστε. Και αν αφήσουμε στην απ΄έξω αυτούς που είναι σχεσάκηδες στην ψυχή και στο σώμα, έχουμε τις ίδιες επιθυμίες όταν μιλάμε για την διασκέδαση μας. Το κίνητρο μας είναι οι γυναίκες. Θέλουμε να φλερτάρουμε, θέλουμε να μας φλερτάρουν. Θέλουμε να δούμε όμορφο κόσμο και καλοντυμένο. Αυτές οι ανάγκες θα ικανοποιηθούν εύκολα στα μαγαζιά τύπου Block 146 που θα δεις πιο κάτω.

Είναι πολύ σημαντικό να λέμε με ειλικρίνεια ότι θέλουμε να ζήσουμε την χαρά του παιχνιδιού. Το δικό μας ΝΒΑ είναι το φλερτ. Ξέρετε, ακόμα κι αυτό έχει κάπως «ποινικοποιηθεί» από κάτι σκληροπυρηνικές. Κακώς εννοείται. Άλλωστε χρειάζονται δύο για να χορέψουν τανγκό και συμμετέχουν όλοι σε αυτό το κοινό μυστικό. Για εσένα που θέλεις να έχεις απλωμένες επιλογές στο τραπέζι και να αλλάζεις τις εικόνες σου, τα μαγαζιά αυτά θα ικανοποιήσουν το μεταμεσονύχτιο παιχνίδι σου.

Block

Θες να φλερτάρεις; 8 μαγαζιά για μεταμεσονύχτιο παιχνίδι «γυπαετών»

Κυρίαρχο όνομα στη Νέα Ερυθραία. Τις Τετάρτες συνηθίζει να έχει και live. Αν είσαι άτυχος, θα πετύχεις εκεί και άλλους σεσημασμένους γύπες, οπότε θα υπάρχει ανταγωνισμός στο κλαρινογαμπριλίκι. Από φέτος θα το βρεις να παίζει σε διπλό ταμπλό μιας και άνοιξε στο Κολωνάκι. Το Block Downtown αναμένεται να μαζεύει τον κόσμο που ψάχνεις.

Madama

Θες να φλερτάρεις; 8 μαγαζιά για μεταμεσονύχτιο παιχνίδι «γυπαετών»

Θα το βρεις στην εδώ και μια τριετία αναζωογονημένη Τρούμπα. Μαζί με την εξόχως ανταγωνιστική Άγκυρα μαζεύουν όλο το γυναικείο κοινό 18-30 (περισσότερο 18-25) που ζει στον Πειραιά. Ο τοπικισμός είναι έντονος και είναι απίθανο να βρεις πολλές μη Πειραιώτισσες. Μουσική προφανώς ελληνική από ένα σημείο και μετά.

Mind the Gap – Rock ‘n’ Roll – Blondies

Θες να φλερτάρεις; 8 μαγαζιά για μεταμεσονύχτιο παιχνίδι «γυπαετών»

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Κολωνάκι θα πει high class ντύσιμο, θα πει κόσμος ντυμένος στην πένα. Ακόμα κι αν δεν μένεις εκεί, ακόμα κι αν έχεις 20 ευρώ στην τσέπη, όταν λες ότι θα πας Κολωνάκι το συνδυάζεις με ένα upper ντύσιμο. Το Rock έχει σίγουρα την μερίδα του λέοντος. Μέχρι πέρσι οι Κυριακές ήταν δικές του. Τα άλλα δύο έχουν τα πολύ up τους Πέμπτες-Παρασκευές και σαφώς Σάββατο. Η playlist κινείται σε ελληνικά ακούσματα από τα 90’s μέχρι σήμερα.

Darling – Clock

Θες να φλερτάρεις; 8 μαγαζιά για μεταμεσονύχτιο παιχνίδι «γυπαετών»

Δύο hotspots στο Χαλάνδρι κονταροχτυπιούνται. Γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο των βορείων προαστίων που δεν μπορούν την κλεισούρα του κέντρου και θέλουν την άπλα τους. Είναι οι ίδιοι πάνω κάτω που θα βρεις και στο Block. Αν πας γύρω στις 3 ξέρεις ότι θα περάσεις ένα 3ωρο γεμάτο. Αν καταφέρεις να μπεις, μιας και είναι γεμάτο το μαγαζί ως τότε.

Αίγλη

Πιο λαϊκές καταστάσεις θα ζήσεις εδώ. Κοντά στο μετρό του Αιγάλεω, η Αίγλη είναι ένα βαρβάτο όνομα αφτεράδικου για την περιοχή. Ιδίως για τους under 20 που ξεκινούν από την Αγίας Λαύρας και είθισται να κάνουν το πέρασμα τους από δω. Το μαγαζί είναι η χαρά του 20χρονου.