Το Bullseye είναι το μπεργκεράδικο που αφήνει χιλιόμετρα πίσω του τα άλλα
Βρείτε μας στο

Θα έχεις ακούσει πολλούς να μιλάνε για τις ποσότητες του Μπαρ Μπεε Κιου. Θα έχεις ακούσει κάποιους των βορείων προαστίων που είναι ταγμένοι στην περιοχή τους, να σου λένε για το Juicy Grill. Θα έχεις διαβάσει εμένα ίσως να σου λέω για το Hops στο Κουκάκι. Οκ, αυτό το τελευταίο δεν θα το έχεις κάνει. Κι αν το έχεις κάνει, σιγά μην το θυμάσαι.

Αυτό με διευκολύνει να γίνω πιο εκφραστικός και να χρησιμοποιήσω πιο μεγαλόσχημες εκφράσεις καθώς θα σου μιλάω για το Bullseye Burger. Ένα μπεργκεράδικο που θα πρέπει να ψάχνεις για πάρα πολύ καιρό μέχρι να βρεις κάποιον να σου πει ότι δεν ικανοποιήθηκε από κάτι. Η ποσότητα του είναι όσο πρέπει κι αντέχει ένα δυνατό στομάχι. Η ποιότητα του είναι για μένα από τις 2-3 καλύτερες που έχω συναντήσει σε μπεργκεράδικο.

Είτε πρόκειται για το κατάστημα της Καλλιθέας, είτε γι΄αυτό της Αγίας Παρασκευής, είτε για της Νέας Ερυθραίας, των Μελισσίων και της Κατεχάκη, είναι απαράβατα και αναλλοίωτα τα παραπάνω. Τι είναι όμως αυτό που κάνει εμένα να του αφιερώσω ξεχωριστό χώρο και να το τοποθετήσω στην δική μου κορυφή;

Δεν είναι κάτι που γράφεται ή λέγεται. Πέρα δηλαδή από την ποσότητα και την ποιότητα, αλλά και την σαφή στόχευση του μενού, το Bullseye είναι κάτι που μόνο μια δοκιμή μπορεί να προκαλέσει τις λέξεις στο μυαλό σου. 

Το Bullseye είναι το μπεργκεράδικο που αφήνει χιλιόμετρα πίσω του τα άλλα

Κατ΄αρχάς σε κερδίζει από την τριπλή κλίμακα που έχει στα μπέργκερ του. Κλασικό, premium και το Monster. Δεύτερον, σε κερδίζει επειδή αν δεν είσαι φίλος του κιμά, έχει τέσσερις επιλογές με κοτόπουλο. Φιλέτο ψητό επί δύο, φιλέτο παναρισμένο και κανονικό παναρισμένο. Τρίτον, διαθέτει και club sandwich φάση. Όπως το Pulled Pork Sandwich ή τα δύο καινούργια του L.A. Grilled Chicken και Southern Crispy Chicken.

Κάθε ένα από αυτά που θα βρεις στο μενού, μπορείς να τα πλαισιώσεις με πολλά υλικά. Έχει γενικά αξιοζήλευτη ποικιλία. Συνειδητοποιώ ότι έχω αμελήσει αυτούς που θέλουν το μπέργκερ το αυθεντικό. Από τα 8 του μενού, θα σου πρότεινα σίγουρα το Spicy Mayo που είναι κανονικό spicy και όχι mayo με ολίγη από spicy. Εναλλακτικά το Chilliburger Mexican. Το μπιφτέκι τρομερά ζουμερό σε όλα. Καλοψημένο. Τελειοψημένο για την ακρίβεια.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Σε επίπεδο τιμών δεν θα σου πω ότι είναι φθηνότερο από τις άλλες επιλογές. Θα έλεγα ψέματα. Θα σου πω ότι είναι πάνω κάτω στις κλασσικές τιμές των μπέργκερ. Θα σου πω ότι καταλαβαίνεις σε κάθε μπουκιά και τι σημαίνει καλό μπέργκερ, αλλά και κάθε ευρώ που έδωσες.

Να θυμάσαι επίσης τούτο. Το μπέργκερ είναι θέμα προτίμησης. Όχι μόνο αν το τρως ή όχι. Αλλά και τι είναι αυτό ακριβώς που σου αρέσει. Άλλος είναι ευχαριστημένος με ένα ζουμερό μπιφτέκι και τα δύο ψωμάκια. Άλλος θέλει την ποικιλία του και να δημιουργεί. Στο Bullseye νομίζω πως τα περισσότερα θέλω ικανοποιούνται.

Bullseye Burger, τηλ. 2106049600

Δες περισσότερα εδώ.