σουβλάκι
Βρείτε μας στο

Εμείς εδώ στο Menshouse δεν είμαστε από τους πατροπαράδοτους τύπους που θα ζητήσουν τα ρέστα από κάποιον επειδή βάζει σος στο σουβλάκι του ή μαρούλι ή δεν βάζει κρεμμύδι. Είμαστε ανοιχτοί στο diversity, δεχόμαστε τη διαφορετικότητα.

Όλα όμως έχουν και τα όρια τους. Να κατακρεουργούμε την κλασική αρμένικη συνταγή του τυλιχτού με το κεμπάπ, το κρεμμύδι και τη ντομάτα, αλλά να μην υπερβαίνουμε τα εσκαμμένα.

Κι είναι η υπέρτατη ύβρις αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω. Υλικά που μπορεί να έχουν θέση στο οποιοδήποτε άλλο junk food, όχι όμως στου σουβλάκι, όχι στο τυλιχτό.

Μπάρμπεκιου Σος

Αν ξεκινούσες να διαβάζεις τα υλικά από το τελευταίο προς το πρώτο, η bbq sauce δεν θα σε παραξένευε. Θα αναρωτιόσουν κιόλας γιατί είμαστε τόσο αρνητικοί απέναντι της. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς. Είναι μόνο για το μπέργκερ και για τη βάση της πίτσας. Δεν είναι για το σουβλάκι. Επίσης, σε αυτό το σημείο να πούμε πως όποιο σουβλατζίδικο έχει ροζ σος κι όχι σος μουστάρδας…ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει σάλτσα που να μην έχει κανένα άσχημο υλικό, αλλά να προκαλεί τάση προς ρουκέτα διά στόματος.

Κεφαλοτύρι Δανίας/Τριμμένη φέτα

Η αρχή έγινε με την τυροκαυτερή και μετά μπήκαν στο κόλπο και τα άλλα τυριά, αλλά αυτά τα δύο μας βγάζουν από τα ρούχα μας. Και δεν είναι να πεις ότι είμαστε και πολύ ωραίο θέαμα. Ούτε ο Λιάγκας δεν θα άντεχε να μας βλέπει.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Μπορούμε να δεχτούμε τη φέτα, αρκεί να μας έχουν ποτίσει δυο μπύρες πριν για να μην πολυκαταλαβαίνουμε τι παραγγέλνουμε. Ναι, μεθάμε εύκολα. Αλλά την τριμμένη φέτα ή τα flakes (ίου) φέτας είναι non pasaran. Και non Βασάραν, γιατί τα βγάζουμε offside.

Τώρα για το κεφαλοτύρι Δανίας τι να πούμε. Το Δανίας είναι που μας τσιτώνει τις χορδές. Δηλαδή επόμενο βήμα είναι μασκαρπόνε Βανουάτου και Κατσικίσιο από Ανατολικό Τιμόρ;

Onion Rings/Καραμελωμένα κρεμμύδια

Τα χειρότερα υλικά που έχουμε δει σε καταλόγους σουβλατζίδικων για το τυλιχτό

Αφού βρε άνθρωποι του θεού θέλατε να κάνετε μπεργκεράδικο, γιατί δεν το κάνατε; Το αστείο είναι πως αυτό το υλικό το βρήκαμε σε σουβλατζίδικο που δεν είναι τουρλουμπούκι. Σίγουρα θα έχετε δει που κάποια μαγαζιά έχουν σουβλάκια και μπέργκερ στο μενού. Ενίοτε και ζυμαρικά. Ούτε σε αυτά δεν θα βρεις τα onion rings. Κι αυτό πρέπει να σας κάνει να νιώθετε άβολα παιδιά. Δεν σας δίνουμε στεγνά στο κοινό γιατί είμαστε πονόψυχοι.

Αυγό βραστό/Ομελέτα

Τα χειρότερα υλικά που έχουμε δει σε καταλόγους σουβλατζίδικων για το τυλιχτό

Αν ποτέ πάσχουμε από δυσκοιλιότητα, έχουμε να πάμε για το Number 2 δυο-τρεις μέρες και θέλουμε έναν συνδυασμό δυνατότερο από τυρόπιτα-μίλκο ή καφέ-τσιγάρο, τότε ναι, θα απευθυνθούμε στο εν λόγω σουβλατζίδικο και θα πάρουμε τυλιχτό με μπριζολάκι και ομελέτα. Μη σας πούμε πως θα ζητήσουμε και scrabbled eggs για να στεγανοποιήσουμε την επιτυχία της αποστολής εκκένωσης.

Αυτό εδώ το μενού

Δεν χρειάζονται κάποια λόγια για αυτό το ντοκουμέντο. Εγώ προσωπικά δάκρυσα από νεύρα στη Hannibal Sauce.

Φανταστείτε πόσο άβολη πρέπει να είναι η παραγγελία σε αυτό το μαγαζί. Είτε από κοντά είτε τηλεφωνικώς. Κατ΄αρχάς ο τυλιχτής τους θα πρέπει να πηγαίνει σε συνεδρίες για να ξεπεράσει το μπούλινγκ που θα του κάνουν στο συνδικάτο του.

– Ναι, μια παραγγελία να κάνω. Θέλουμε δύο τυλιχτά με καλαμάκι κοτόπουλο, πατάτες, σος γιαουρτιού και Jack Daniel’s Sauce και άλλα δύο με κοπανιστή και chicago sauce.

– Τουτ τουτ τουτ…

Τα χειρότερα υλικά που έχουμε δει σε καταλόγους σουβλατζίδικων για το τυλιχτό

Αγγουρομαγιονέζα

Τα χειρότερα υλικά που έχουμε δει σε καταλόγους σουβλατζίδικων για το τυλιχτό

Ο κύκλος των χαμένων…υλικών κλείνει με ηρεμία, όπως άρχισε. Τα βαριά τα βάλαμε για τη μέση. Αλλά και την αγγουρομαγιονέζα δεν τη λες εντελώς αθώα. Εδώ η σκέτη μαγιονέζα μας βγάζει έναν αρνητισμό στο τυλιχτό. Η αγγουρομαγιονέζα είναι σαν να μας βρίζεις τη μάνα και χειρότερα. Σε βαθμό που αν με κάποια συναστρία δεχτούμε να την φάμε, μετά θα πάμε στο μπάνιο, θα βάλουμε τα κλάματα και θα λέμε στον εαυτό μας «πρέπει να αντέξεις, είσαι ακόμα άντρας, μην λυγίσεις».

Τουλάχιστον το προπύργιο δεν έχει πέσει ολοσχερώς ακόμα. Εκείνος που θα βάλει πρώτος αλοιφή από αβοκάντο στο τυλιχτό θα έχει επιβάλλει την μεγαλύτερη πληγή στην ανθρωπότητα. Και θα τον κυνηγήσουμε. Μέχρις εσχάτων!