Πώς ένας θανατηφόρος ιός μετατρέπει την Ουάσινγκτον σε πεδίο μάχης

Κατά τη διάρκεια της Black Friday ένας ιός εξαπλώνεται μέσω των χαρτονομισμάτων στις ΗΠΑ. Χαμός, απώλειες και ένας κόσμος σε αναβρασμό. Ληστείες, ομάδες, κακοτοπιές και μια ανθρωπότητα που προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της. Κάπως έτσι, οι gamers ήρθαν αντιμέτωποι με το Tom Clancys The Division για πρώτη φορά το 2016.

Ο ιός επεκτάθηκε, «χτύπησε» αρκετές περιοχές και μετά το πέρασμά του από την Νέα Υόρκη, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε το πως κατέστρεψε και την Ουάσινκγτον. Βρισκόμαστε 7 μήνες μετά το αρχικό ξέσπασμα και η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει και σε αυτήν την περιοχή. Η ειδική ομάδα των Agents, των ειδικών μονάδων αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων, φτάνει στην περιοχή και έρχεται η ώρα να αντιμετωπίσει μια σειρά από δυσκολίες.

Η μεγάλη διαφορά στη νέα τοποθεσία έχει να κάνει με την μορφή του κόσμου. Το έντονο κοντράστ ανάμεσα στις δύο πόλεις είναι τέτοιο που μπορεί να προσφέρει το απαραίτητο «φρεσκάρισμα» στους παίκτες που ξέρουν τη σειρά, αλλά και να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κοινό να γνωρίσει το Division franchise.

Πώς ένας θανατηφόρος ιός μετατρέπει την Ουάσινγκτον σε πεδίο μάχης

Μια ομάδα ερευνητών και δημιουργών της Ubisoft ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον και κατέγραψε όλη την περιοχή απ’ άκρη σ’ άκρη. Ο Λευκός Οίκος θα αποτελέσει μία από τις βάσεις σας για την εξερεύνηση του κόσμου στο νέο παιχνίδι, ενώ περιοχές όπως το μνημείο του Αβραάμ Λίνκολν μπορούν να αποδειχτούν σωτήριες αν τις απελευθερώσετε και τις κατακτήσετε. Άλλωστε, μια μικρή γέφυρα μπορεί να φαντάζει μικρή μπροστά στο στόχο, αλλά ίσως είναι και το μοναδικό πέρασμα για τη διακίνηση τροφής και φαρμάκων στους επιζώντες.

Όπως μας είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας στο πρόσφατο ταξίδι μας στις ΗΠΑ, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλη την περιοχή. Ακόμη και γνωστά σημεία που έχουν δει πολλάκις σε ταινίες καταστροφής και σειρές όπως το House of Cards. Το Καπιτώλιο, το Μνημείο της Ουάσινγκτον με τον χαρακτηριστικό οβελίσκο και το Εθνικό Αρχείο είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της πόλης που θα παρελάσουν από τις οθόνες των gamers σε πιο…κατεστραμμένη έκδοση.

Αλλά ακόμη και περιοχές που πλέον δεν σφύζουν από ζωή όπως ο υπόγειος σταθμός Dupont μπορεί να δώσουν προβάδισμα σε επίπεδο στρατηγικής, αφού κρύβουν αρκετά μυστικά. Δείτε ένα σύντομο video με τα σημεία που είδαμε, αλλά και το πως θα παρουσιάζονται μέσα στο επερχόμενο videogame Division 2.

Το παιχνίδι διατηρεί τον χαρακτήρα του open world online action shooter με πολλά στοιχεία RPG, που θα σας επιτρέψουν να ενισχύσετε το χαρακτήρα σας και τον εξοπλισμό του για να είστε πιο έτοιμοι για όλες τις προκλήσεις. Η βασική ιστορία του Division 2 θα διαρκεί περί τις 40 ώρες, ενώ θα υπάρχουν ζώνες για PvP, όπου μόνο οι πιο ισχυροί και ικανοί μπορούν να παραμείνουν ζωντανοί. Το πλάνο της Ubisoft είναι να στηρίξει με αρκετό δωρεάν περιεχόμενο το παιχνίδι, τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο, και έχει ανακοινώσει ήδη τρία πακέτα DLC που θα έρθουν έως και τα τέλη του 2019.

βTo Tom Clancys The Division 2 κυκλοφορεί στις 15 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One και μπορείτε να αποκτήσετε έξτρα περιεχόμενο αν το κάνετε προ-παραγγελία από σήμερα.

Αν σου άρεσε πάτα