4 λάπτοπ που αν τα βρεις σε προσφορά την Black Friday αγόρασε τα δίχως δεύτερη σκέψη
Βρείτε μας στο

Μια Black Friday έχουμε, κι αφού την έχουμε, θα την τιμήσουμε. Ή μπορεί να τιμήσεις την Cyber Monday αν το θες. Και οι δύο το ίδιο χρήσιμες είναι, γιατί δίνουν την ευκαιρία για καλύτερες τιμές σε προϊόντα που δεν είναι παιξέ γέλασε να τα αγοράσεις.

Χρειάζονται σκέψη και σοβαρή απόφαση, από τη στιγμή που θα απαιτήσουν ένα σεβαστό ποσό. Τα laptops για παράδειγμα είναι μια συσκευή που δεν την αγοράζεις για λίγο. Θες να σε βγάλει ασπροπρόσωπο για την επόμενη πενταετία τουλάχιστον. Σε άλλες εποχές η λογική θα έλεγε “μην τσιγκουνευτείς τίποτα”. Σε αυτές η λογική λέει “όπου μπορείς να κάνεις σκόντο, κάνε το”.

Στην Black Friday όμως είναι ευκαιρία να μην χρειαστεί να κάνεις σκόντο. Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης συσκευής, η επένδυση σε κάποια από τις κάτωθι συνίσταται και γι΄αυτό να είσαι έτοιμος για την τιμή ευκαιρίας που μπορεί να εμφανιστεί μια μέρα πριν, ώστε να προλάβεις να μελετήσεις το μηχάνημα.

DELL Inspiron

4 λάπτοπ που αν τα βρεις σε προσφορά την Black Friday αγόρασε τα δίχως δεύτερη σκέψη

Τόσο από άποψη μάρκας όσο και μοντέλου, είναι ένα laptop που αν το βρεις σε τιμή Black Friday, δεν γίνεται να χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι στο ψάξιμο για συσκευή, το Inspiron τα έχει σχεδόν όλα. Την καλύτερη κάρτα γραφικών (NVIDIA GeForce), επεξεργαστή InterlCore i7 8ης γενιάς και χωρητικότητα σκληρού 128GB SSD + 1TB HDD. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Πολύ σημαντικό το όνομα της Dell, μιας και διαθέτει μια από τις 2 καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, με ανθρώπους που έρχονται στον χώρο σου ή όπου οριστεί το ραντεβού για να δουν το πρόβλημά σου και η επισκευή δεν πρόκειται να πάρει ποτέ πάνω από μερικές ώρες, το πολύ μια ημέρα.

Μπορείς να βρεις την κανονική, αλλά και την gaming εκδοχή του. Συνήθως η τιμή του κυμαίνεται στα 1300 ευρώ πάνω κάτω, αλλά λογικά θα το βρεις τη Black Friday κάτω από το χιλιάρικο. Απλώς, αν σου δώσουν το εκθεσιακό, σιγουρέψου ότι δεν είναι εκθεσιακό για πάνω από 60 μέρες.

MacBook Air 13”

4 λάπτοπ που αν τα βρεις σε προσφορά την Black Friday αγόρασε τα δίχως δεύτερη σκέψη

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Αν είσαι φαν των προϊόντων Apple, το συγκεκριμένο θα το βρεις σε τιμή ευκαιρίας στη Black Friday. Πολύ θετικό ότι διαθέτει καταστήματα εξυπηρέτησης στην Αθήνα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έχει έναν πολύ καλό επεξεργαστή, τον Intel Core i5 1.80 GHz, μνήμη 8 GB DDR3 και αν έχει ένα μείον αυτή είναι η χωρητικότητα. Αλλά ούτως ή άλλως είναι ένα εργαλείο που προορίζεται για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, οπότε τη δουλειά του θα την κάνει. Φυσικά δε μπορείς να αγνοήσεις το design του.

ASUS X570ZD

4 λάπτοπ που αν τα βρεις σε προσφορά την Black Friday αγόρασε τα δίχως δεύτερη σκέψη

Επίσης, μια από τις καλές μάρκες που έχουν πάρει τα πάνω τους σε αυτή τη δεκαετία η ASUS. Το μοντέλο αυτής της σειράς έχει μια τιμή κοντά στα 850 ευρώ, με τα χαρακτηριστικά του να την δικαιολογούν. Μπορεί ο επεξεργαστής να είναι Ryzen και να έχει κάπως μικρότερο εύρος ικανοτήτων από τον Inter, αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1050 και η χωρητικότητα σκληρού 1000 GB HDD είναι δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Σημαντικό κι ότι η κάρτα γραφικών είναι ανεξάρτητη. Άποψη μας είναι πως αν το βρεις από 770 και κάτω, αξίζει την επένδυση. Άλλωστε, κι η ASUS έχει καλά αντανακλαστικά σε επίπεδο επισκευών και εξυπηρέτησης. Δεν είναι Dell, αλλά είναι αξιοπρεπέστατη.

ACER Nitro 5

4 λάπτοπ που αν τα βρεις σε προσφορά την Black Friday αγόρασε τα δίχως δεύτερη σκέψη

Ως μηχάνημα δεν απέχει πολύ σε χαρακτηριστικά από το προηγούμενο. Απλώς εδώ έχουμε πυρήνα InterlCore i5 και χωρητικότητα δίσκου στα 512 GB SSD. Μπορεί τα GB να είναι λιγότερα, αλλά το SSD σημαίνει καλύτερες ταχύτητες. Η συνηθισμένη τιμή του από μια γρήγορη έρευνα είναι στα 850-900 ευρώ και στην Black Friday μπορεί να το βρεις μέχρι και 250 ευρώ κάτω. Εννοείται πως με τέτοια έκπτωση το βάζεις στόχο.