Τα τοπ 3 gadget που θα ξεκινήσουν το 2021 καλά!
Βρείτε μας στο
Tech

Τα τοπ 3 gadget που θα ξεκινήσουν το 2021 καλά!

Πρέπει να έχετε τεχνολογικά gadget για να ξεκινήσετε το 2021 με τον σωστό τρόπο!

Τέτοια εποχή πέρυσι, δεν θα μπορούσα να μαντέψω ότι οι μάσκες και τα απολυμαντικά θα γίνονταν τα απαραίτητα αξεσουάρ του 2020. Αλλά εδώ φτάσαμε, σχεδόν το 2021, και ενώ δεν ξέρουμε τι θα φέρει η νέα χρονιά, νομίζω είναι καλή ιδέα να κάνουμε την τεχνολογία να δουλεύει για εμάς. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε περισσότερα, να έχουμε περισσότερο χρόνο ελεύθερο και να αισθανόμαστε λιγότερο άγχος.

Εδώ είναι μια μικρή λίστα με τα κορυφαία είδη τεχνολογίας για να ξεκινήσει ωραία το 2021. Έχω δοκιμάσει τα πάντα σε αυτήν τη λίστα κάτω από πραγματικές συνθήκες, και είναι όλα ένα κι ένα! Πραγματικά υπέροχα και εύχρηστα gadget που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. 

Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro 20000mAh 

Τα τοπ 3 gadget που θα ξεκινήσουν το 2021 καλά!

Χρησιμοποιώ powerbank εδώ και χρόνια και μου έχουν λύσει τα χέρια. Δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να ξεμείνεις από μπαταρία ενώ είσαι εκτός σπιτιού. Το ασύρματο Powerbank της Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro 20000mA το βρίσκουμε τιμή προσφοράς στα 50 ευρώ από 60 στον Κωτσόβολο, αλλά και σε άλλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών όπως τα Media Markt κ.α. Έχει 3 θύρες φόρτισης ( 2 USB-A με μέγιστη ισχύ 18W και μια USB Type-C που προσφέρει  διπλή λειτουργία ταχείας φόρτισης 45W, 15V / 3A), quick charge και υποστήριξη pass-through. Έτσι εκτός από κινητά μπορώ να φορτίζω τον φορητό μου υπολογιστή μέσω της θύρας Type-C, συμπεριλαμβανομένων των Xiaomi notebook και συγκεκριμένων μοντέλων Macbook.

Ulefone Armor 9

Τα τοπ 3 gadget που θα ξεκινήσουν το 2021 καλά!

Όσο και αν είμαι λάτρης των XIAOMI, το Ulefone Armor 9 έχει γίνει το αγαπημένο μου smartphone. Το βρίσκουμε από 489 ευρώ και πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Το χρησιμοποιώ χωρίς φόβο παντού: όταν θέλω να κάνω κάποια extreme δραστηριότητα, κάποιο project σε εξωτερικό χώρο ενώ βρέχει ή όταν πρέπει να κάνω διαγνωστικά χρησιμοποιώντας τη θερμική κάμερα και το borescope. Δεν είναι απλά ένα γρήγορο και ανθεκτικό κινητό. Το Armor 9 είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και προσωπικά συνεχίζω να βρίσκω όλο και περισσότερες χρήσεις για την ενσωματωμένη θερμική κάμερα FLIR. Τις προάλλες το χρησιμοποίησα για να βρω έναν νεροχύτη που έχει διαρροή και την υψηλή αντίσταση σε ένα καλώδιο προέκτασης. Σε συνδυασμό με το πρόσθετο borescope που συνδέεται στο πλάι (αφήνοντας τη θύρα USB-C ελεύθερη), είναι σαν να έχετε μια εργαλειοθήκη στην τσέπη σας. Αυτό είναι το τέλειο smartphone Android για μηχανικούς, μάστορες πάσης φύσεως και φυσικά για όσους θέλουν ένα κινητό που αντέχει πραγματικά υπό δύσκολες συνθήκες!

Tile Pro, Tile Slim, Sticker Tile

Τα τοπ 3 gadget που θα ξεκινήσουν το 2021 καλά!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Οι άντρες έχουμε ένα πρόβλημα: συχνά δε βρίσκουμε τα πράγματά μας. Προσωπικά το αποδέχτηκα από νωρίς και ψάχνοντας online βρήκα ότι υπάρχει η τέλεια λύση! Το Tile! Πρόκειται για μικρές συσκευές bluetooth που μπορείς να κρεμάσεις στα κλειδιά ή να κολλήσεις στις αποσκευές και στο πορτοφόλι σου. Η τιμή του ξεκινάει από τα 30 δολάρια περίπου στο Amazon αλλά συμφέρει να αγοράσετε κάποιο συνδυαστικό πακέτο (όπως π.χ. αυτό της εικόνας στα 70 δολάρια) που θα σας έρθει πιο οικονομικά. Αν κάποια στιγμή δεν τα βρίσκεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Bluetooth του κινητού σου για να τα εντοπίσεις σε μια ακτίνα περίπου 100 μέτρων ενώ για μεγαλύτερες αποστάσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Tile Network με τεχνολογία GPS.

Δεν ταξιδεύω πλέον χωρίς αυτά! Έχω ένα Tile Pro στα κλειδιά μου, ένα Tile Slim στο πορτοφόλι μου και μερικά αυτοκόλλητα στις αποσκευές μου. Όχι μόνο μου προσφέρουν ηρεμία αλλά γλυτώνω και άπειρο χρόνο τα πρωινά που ετοιμάζομαι και ψάχνω να βρω το πορτοφόλι μου ή τα κλειδιά μου για να φύγω.  Θα ήταν τέλειο να μπορούσα να κολλήσω ένα tile σε όλα μου τα υπάρχοντα!

Μη χάνετε χρόνο! Ξεκινήστε τη χρονιά σας σωστά με αυτά τα εξαιρετικά, πραγματικά χρήσιμα gadget τεχνολογίας που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας και θα μειώσουν τα καθημερινά επίπεδα άγχους σας.