Βρήκαμε την τέλεια Smart TV για relaxing βραδιές στον καναπέ
Βρείτε μας στο

Όταν εκ των πραγμάτων, ένα μεγάλο μέρος της ζωής και της ψυχαγωγίας μας έχει μεταφερθεί μέσα στο σπίτι μας, θέλουμε ο χρόνος που περνάμε εκεί να είναι όσο πιο απολαυστικός γίνεται.

Σειρές, ταινίες και gaming βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις επιλογές για μία τέλεια βραδιά στο σπίτι, μόνοι ή με παρέα, με αναμμένο τζάκι, απαλά κουβερτάκια, comfort food και κρασί. Οι αγαπημένες μας ταινίες, σειρές, τα entertainmet apps ή ακόμα και η δουλειά μας online, αποκτούν νέα υπόσταση, με τη σωστή smart TV.

Εσείς, έχετε βρει την καλύτερη;

Tesla, κατακτά το σαλόνι του σπιτιού μας, με ένα luxury gadget, τόσο ξεχωριστό, αλλά και τόσο καθημερινό ταυτόχρονα: την Tesla 50” smart TV. 

Δίνοντας νέα twist στην καθημερινή πολυτέλεια και συνδυάζοντάς τη με fun λειτουργίες, η Tesla TV S906 με πιστοποιημένο λειτουργικό σύστημα Android TV 10 και ενσωματωμένο soundbar 2 X 12 Watts με τεχνολογίες DTS Studio και Dolby στην μπροστινή πλευρά, και όχι δεξιά κι αριστερά όπως οι περισσότερες τηλεοράσεις, προσφέρει μια ολοκαίνουργια και ασυναγώνιστη οπτικοακουστική εμπειρία κάνοντας τις βραδιές μας στο σπίτι ακόμα πιο ευχάριστες! Η ! 4Κ ανάλυση (ultra-high definition) και ο ήχος που μάς κυκλώνει προσφέρουν μία νέα entertainment εμπειρία στο σπίτι.

Συνδεόμαστε με όλο τον ψηφιακό κόσμο γύρω μας με το πάτημα ενός κουμπιού από το Bluetooth τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Tesla S906 ενώ, ένα πάτημα του κουμπιού του μικροφώνου ενεργοποιεί τον βοηθό της Google που απαντάει σε κάθε μας ερώτηση και ελέγχει με δική μας εντολή όλες τις smart οικιακές συσκευές μας, προσφέροντας μία αποκαλυπτική εμπειρία συνδεσιμότητας. Netflix, You Tube, Amazon Prime Video είναι στη διάθεσή μας (και της παρέας μας) με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ, φυσικά, μέσω Bluetooth, συνδέουμε με την Tesla S906 , το ποντίκι, τα ακουστικά ή και το gamepad για ολοκληρωμένη εμπειρία.

Η νέα smart living εμπειρία της Tesla S906 αποκαλύπτεται μπροστά μας με τον έλεγχο ενός κουμπιού, στο τηλεχειριστήριο ή και μέσω της εφαρμογής Android Tesla smart remote που θα εγκαταστήσουμε στο smartphone ή το tablet, συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο με την τηλεόρασή, η οποία διαθέτει υποστήριξη για δίκτυα WiFi 5GHz. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο τέλεια στιγμή για να απολαύσουμε 4K streaming;

Πώς θα την αποκτήσουμε

Η Tesla S906 γίνεται δική μας μέσω της νέας εμπειρίας online shopping – με ένα κλικ στο Open Market (www.open-market.gr) με έως 12 άτοκες δόσεις. Mέλος του ομίλου Dimera group, όπου ανήκει και το OPEN Beyond, το Open Market έχει πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας και σπιτιού και μοιράζεται με τους shoppers τα reviews του. Δοκιμάζει, παρουσιάζει και εξηγεί τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά των καλύτερων προϊόντων στις κατηγορίες τους! Απολαμβάνουμε την άψογη εξυπηρέτηση, ενημερωνόμαστε και κάνουμε δικά μας, στις καλύτερες τιμές, τα πιο hot gadgets που έρχονται στην πόρτα μας με δωρεάν μεταφορικά!