Βρήκαμε το τέλειο tablet για ατελείωτο σερφάρισμα
Βρείτε μας στο

“Ψάχνεις TABLET…
…για να βλέπεις ταινίες;
…για να σερφάρεις;
…για να διαβάζεις;
…ή και για να εργάζεσαι; ”

…μας απευθύνεται το Open Market με αφορμή τη νέα του καμπάνια, όπου αυτή την εβδομάδα έχει διαθέσιμο το tablet που φτιάχτηκε για όλους, της Huawei – το μοντέλο MatePad 10 σε ασυναγώνιστη τιμή με όλες αυτές τις δυνατότητες και χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι για να είσαι καλυμμένος!

Βρες το εδώ : www.open-market.gr

To εύχρηστο και ελαφρύ τάμπλετ HUAWEI MatePad T 10 με LCD οθόνη 9,7 ιντσών με Google Play Store με πρόσβαση σε εκατ. εφαρμογές και κομψή και συμπαγή σχεδίαση που αντέχει στη σκόνη! Έχει και διπλά ηχεία ώστε να απολαμβάνεις ομοιόμορφο, ισχυρό ήχο και από τις δύο πλευρές, με τα δυνατά του ισχυρά μπάσα,  με εφέ τρισδιάστατου ήχου που σε κυκλώνει. (Huawei Histen 6.1 Sound Effect)

Το σερφάρισμα γίνεται απόλαυση

Σερφάρεις και διαβάζεις με την κορυφαία IPS οθόνη υψηλής ανάλυσης με ευρείες γωνίες θέασης και τεχνολογία προστασίας των ματιών. Επίσης, χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή του θα έχεις πολλές εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα,  πχ για να διαβάζεις ειδήσεις, να παρακολουθείς βίντεο ή και να κάνεις τις αγορές σου.
Φυσικά, θα σε βολέψει πάρα πολύ το “App Multiplier”  που κρατά ανοιχτά δύο (!) παράθυρα δίπλα – δίπλα της ίδιας εφαρμογής για άνετη χρήση.

Για όλα τα e-book που λατρεύεις να διαβάζεις

Σε ο,τιδήποτε και αν κάνεις με το τάμπλετ HUAWEI MatePad T 10 , ακόμα και για χρήση στην εργασία σου, προστατεύεις τα μάτια σου με την πιστοποίηση μείωσης του επιβλαβούς μπλε φωτός, ενώ ταυτόχρονα διαβάζεις άνετα τα ψηφιακά σου βιβλία με τη λειτουργία <<ebook>>.

Και για τη νύχτα ενεργοποιείς τη σκοτεινή λειτουργία οθόνης για μειωμένη αντίθεση φωτισμού για ξεκούραστη χρήση.Ένα τάμπλετ, κατάλληλο και τους μικρότερους λάτρεις της τεχνολογίας

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Για τα παιδιά, το tablet αυτό μέσω γονικού ελέγχου μπορεί να γίνει εργαλείο εκπαίδευσης με περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους, καθώς με το “Kids Painting” και το “Kids Corner” έρχονται πιο κοντά στην τεχνολογία.

Το open-market.gr σου φέρνει γρήγορα στην πόρτα σου, με δωρεάν μεταφορικά, τα καλύτερα προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές και after sales εγγύηση.