Τα ρομπότ σε 4 περιπτώσεις από την ανθρώπινη καθημερινότητα

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ρομπότ. Γνωρίζω ρομπότ από φίλους μου και δεν με ενοχλεί να κάνουν ό,τι κάνουν. Αρκεί να το κάνουν στο σπίτι τους.

Πριν λίγες μέρες ο Μπιλ Γκέιτς υποστήριξε ότι τα ρομπότ θα είναι σύντομα μια μεγάλη κοινωνία. Πολλοί άνθρωποι είχαν οραματιστεί ένα τέτοιο μέλλον, από δεκαετίες πίσω. Δεν είναι κάποιο μυστικό ότι ο κόσμος οδεύει σε ένα μέρος όπου τα ρομπότ θα παρέχουν μια πλειάδα υπηρεσιών από αυτές που σήμερα παρέχουν άνθρωποι. Για τον Γκέιτς θα πρέπει κιόλας να φορολογούνται. Κι αφού μας φάνηκε λογική αυτή η αντιμετώπιση – ισότητα πάνω απ΄όλα ρε – αναρωτηθήκαμε πως θα ήταν αν τα παιδιά της τεχνητής νοημοσύνης προσιδίαζαν ακόμα περισσότερο στον άνθρωπο. Στις ακόλουθες 4 περιπτώσεις προδιαγράφεται ένα αύριο ζοφερό. Με ρομπότ να κάνουν κατάληψη στην τουαλέτα!

Στο κόψιμο

Σκέψου το μέλλον με τα ρομπότ να ομοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε ανθρώπους. Θα πρέπει να έχουν «πρόσβαση» σε ίδιες φυσικές ανάγκες. Αν θέλουν να επιβιώσουν σε τόσο σκληρή κοινωνία. Μια φυσική ανάγκη είναι και η επίσκεψη στην τουαλέτα. Όταν τα πιάνει κόψιμο οφείλεται σε συγκεκριμένους παράγοντες. Είτε έχει κοπεί κάποιο καλώδιο, είτε κόλλησαν κανέναν ιό και τους έχει θερίσει, είτε έφαγαν πειραγμένα megabytes.

Ρομπότ: Πονάει το στομάχι μου. Θα με πείραξαν αυτά τα καυτερά megabytes. Και του είπα του σερβιτόρου να μη βάλουν μπόλικη σος Adobe.

Πριν κάτσουν στη λεκάνη, θα ανοίγουν το εξάρτημα ώστε να εμφανιστεί η τρύπα πίσω τους. Για να περάσει η ώρα θα διαβάζουν ετικέτες σαμπουάν που θα έχουν κάνει download στη μνήμη τους. Εννοείται σε πορτογαλικά!

Εννοείται πως η μεγάλη παραμονή στην τουαλέτα θα επιφέρει τη γκρίνια της γυναίκας, η οποία θα χτυπάει την πόρτα.

Στο σεξ

Ο κύριος Ρομπότ και η σύζυγος του δεν θα έχουν ζητήματα αντοχής, αλλά ας μην το διατυμπανίζουν. Μην προκαλούν με το lifestyle τους, όταν υπάρχει κόσμος που πεινάει. Φυσικά θα περνάνε κι αυτοί τις φάσεις τους. Φερ΄ειπείν η κυρία Ρομπότ θα έχει πονοκέφαλο ή ο κύριος Ρομπότ θα έχει πιει πολλούς «ηλεκτρολύτες» και δεν θα δύναται να λειτουργήσει.

Φυσικά, παίζει και το πλάνο της αυτοϊκανοποίησης, όπου υπάρχει το πλεονέκτημα ότι το έτερον του ήμισυ δε θα έχει πρόσβαση στο Ιστορικό. Ο άντρας θα μπαίνει σε ιστοσελίδες όπως της Apple, στα Public, το Πλαίσιο και θα κάνει περίεργες αναζητήσεις όπως:

Lenovo gives handjob to Toshiba

Apple seduced in the bus

Google doing interracial with Samsung

Tablet live cam action

Κατηγορία vintage: Nokia 3310 Fakeagent

Drone sucks BBC (Blackberry Cock)

Στη δουλειά

Κάθε μέρα θα πηγαίνει 30 λεπτά αργότερα γιατί θα πέφτει σε «μποτιλιάρισμα». Όταν φτάνει στο γραφείο θα χτυπάει έναν άνθρωπο στο κεφάλι για να πάρεις μπρος ο υπολογιστής του. Οι άνθρωποι γκρινιάζουν από τη στιγμή που φτάνουν στο γραφείο ότι δεν έχουν πιει καφέ. Μέχρι να πιουν σε κοιτάνε με ένα «Τι της έχω κάνει μωρέ της μαλ…σμένης» βλέμμα. Τα ρομπότ δεν θα διαφοροποιηθούν. Αν δεν τους δίνεις κάθε πρωί έναν καινούργιο σκληρό δίσκο, δεν ανοίγει το μάτι τους. Προτιμούν τον espresso hardware, αλλά άμα καλοκαιριάσει επιλέγουν και freddo cpu-ccino.

Στις διαδηλώσεις για τα δικαιώματα τους

Εργασιακά, προσωπικά, κοινωνικά. Τα ρομπότ έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Να μπορούν να κάνουν εγχείρηση αλλαγής. Να γίνουν τάμπλετ ή smartphone άμα θέλουν.

Τα συνδικάτα από την άλλη θα μιλάνε για τις άθλιες συνθήκες εργασίας. Θα απαιτούν κλαδικές συμβάσεις και θα κάνουν απεργία 4 φορές το μήνα, παρέα με τους εργαζομένους στα μέσα μεταφοράς. Οι εκπρόσωποι τους θα καταφεύγουν στα διαιτητικά δικαστήρια και από εκεί στο ΣτΕ. Στα αιτήματα τους περιλαμβάνονται:

– Πλήρης φαρμακευτική περίθαλψη στο ΤΑΡΑΤΝ (Ταμείο Ασφάλισης Ρομπότ Ανδροειδών και Τεχνητής Νοημοσύνης)

– Δώρο Πάσχα, Χριστουγέννων 300 ROM και άδεια μετ΄αποδοχών το καλοκαίρι με 500 RAM

– Τετράγωνα format στο κυλικείο και όχι στρογγυλά γιατί δεν ξέρουν από που να ξεκινήσουν

– Κλιμακούμενα updates ανάλογα με τα χρόνια παραμονής σε έναν χώρο εργασίας

– Τσάμπα σύνδεση στο Internet