Αλλάζουν όλα! Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο iPhone 8 (Pics)
Βρείτε μας στο

Η Apple επιστρέφει δυναμικά στην αρένα των smartphones με το νέο της μοντέλο να έρχεται ανατρεπτικό και με ολοκαίνουργιο design. Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 8 εντυπωσιάζουν και κάνουν τους φανατικούς της να αδημονούν να το κρατήσουν στα χέρια τους. Με τις τρεις τελευταίες εκδόσεις του iPhone να παρουσιάζουν τεράστιες ομοιότητες μεταξύ τους, το iPhone 8 σίγουρα έρχεται να κάνει τη διαφορά. Καταφτάνει, μάλιστα, με αέρα… Samsung Galaxy, αφού ο σχεδιασμός και το μέγεθος της οθόνης του είναι ολόιδια με αυτά του S8.

Οι διαστάσεις 18,5:9 και το γεγονός πως η οθόνη θα καλύπτει ολόκληρη την μπροστινή όψη του νέου μοντέλου το επιβεβαιώνει και με το παραπάνω.

Όσο για την κεντρική κάμερα; Όπως έγινε γνωστό, θα είναι διπλή και τοποθετημένη κάθετα στο αριστερό μέρος.

Tο iPhone 8 θα είναι εκείνο που θα εγκαινιάσει και την ασύρματη φόρτιση που οι φανατικοί της Apple περίμεναν να φτάσει με το iPhone 7 αλλά… απογοητεύτηκαν.

Μέρη του θα είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από γυαλί, ενώ θα κυκλοφορήσει με το λειτουργικό iOS 11 που θα περιλαμβάνει και μια βελτιωμένη έκδοση της Siri.

Αλλάζουν όλα! Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο iPhone 8 (Pics)

Πηγές εκ των έσω ανέφεραν στα διεθνή Μέσα πως το νέο «διαμάντι» της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2017, ωστόσο λέγεται πως η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει.

Το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει στην Αμερική περιορισμένος αριθμός και λίγο αργότερα να φτάσει σε όλες τις χώρες.

Η τιμή του θα είναι σίγουρα το μεγάλο του ντεφό, αφού σύμφωνα με το The Inquirer το «φθηνότερο» μοντέλο με τη μικρότερη χωρητικότητα θα αγγίζει τα 1000 δολάρια. Με άλλα λόγια, δε θα μπορέσουμε να το αποκτήσουμε κάτω από 950 ευρώ!

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον όσα λέγονται για την τιμή του να αποδειχτούν… φήμες.

Απολαύστε το!