grand
Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την πέμπτη ιστορία του Grand Theft Auto. Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε ένα από τα πιο εμπορικά video games της χρονιάς. Όμως αυτό δεν αρκεί. Οι fans αναζητούν εδώ και πολύ καιρό μια απάντηση από την Rockstar για τις προθέσεις της γύρω από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μια πρώτη, σχετικά επαρκής, απάντηση ήρθε πριν λίγες μέρες από τον υπεύθυνο της εταιρείας.

Πριν απ΄όλα, η επιστροφή του GTA στην κουβέντα των gamers δεν ήρθε στο ξεκάρφωτο. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την υποτιθέμενη 6 ιστορία, προκάλεσε αναταραχή. Αποδείχτηκε ότι το συγκεκριμένο υλικό ήταν ψεύτικο, κάτι που έσπευσε να ξεκαθαρίσει μέσω Twitter και ο Τιμ Νεφ, ο ηθοποιός που χρησιμοποιήθηκε σε προηγούμενες εκδοχές του παιχνιδιού, μιας και πολλοί θεώρησαν ότι ήταν εκείνος που εμφανιζόταν στο βίντεο.

Όλο αυτό ξεσήκωσε κουβέντα στα διάφορα γκρουπ που βρίσκονται οι φανατικοί του Grand Theft Auto. Πότε επιτέλους θα βγει το νέο παιχνίδι; Χωρίς φυσικά να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Rockstar, παρά μόνο μια υπόνοια και σενάρια που βγαίνουν από τους φανατικούς, το GTA δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το 2020. Χωρίς αυτή η χρονιά να είναι δεσμευτική, αφού μπορεί να γίνει και το 2024.

Οι μέχρι στιγμής εικασίες μιλούν για το 2021, αριθμό που εμφανίστηκε στο φινάλε του GTA V και για το 2024 που μοιάζει απαραίτητο διάστημα ώστε να φτιάξουν ένα παιχνίδι αντάξιο των προηγούμενων. Ας μην ξεχνάμε ότι η Rockstar ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για το release του Red Dead Redemption 2, που θα γίνει το 2018. Οπότε το μεγάλο brand της καθυστερεί και θα καθυστερήσει. Εξάλλου, το V δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο των επιτυχιών του και αποτελεί ένα τεράστιο success story στον τομέα του gaming.

Οι φήμες πάντως λένε ότι η εταιρεία ετοιμάζει το επόμενο Grand Theft Auto για την εποχή του virtual reality. Εκτός από το vr, η εταιρεία θέλει να δώσει μεγάλη βάση στην online μορφή του παιχνιδιού και φαίνεται πως θα σπάσει το single-player μοτίβο που είχε μέχρι σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλαπλό gaming. Από τα λεγόμενα του Λέσλι Μπένζις, του επικεφαλής της Rockstar, γίνεται αντιληπτό ότι όσα είχαμε συνηθίσει για το GTA θα μείνουν στο παρελθόν ή θα πάρουν μια πιο σύγχρονη μορφή.