Το δεύτερο τρέιλερ του Φουρθιώτη είναι καλύτερο απ’ το πρώτο (Vid)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το δεύτερο τρέιλερ του Φουρθιώτη είναι καλύτερο απ’ το πρώτο (Vid)

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία 55 χρόνια, στην ελληνική τηλεόραση!

Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν το μεγαλείο του επικού τρέιλερ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», του Μένιου Φουρθιωτη. Η ιδέα εξαιρετική. Η ερμηνεία, οσκαρική.

Ο παρουσιαστής ως άλλος Τζον Μακλέιν πηδάει απ’ τα 30.000 πόδια (χωρίς αλεξίπτωτο) και προσγειώνεται σε μια πισίνα.

Βγαίνει απ’ το νερό, με κινήσεις που θα ζήλευε ΟΥΚάς τη διαβολοβδομάδα και στάζοντας (έρωτα) μας πληροφορεί ότι «όταν οι άλλοι σταματούν το ρεπορτάζ, επιστρέφουν τα Αποκαλυπτικά». Και εκεί που τρίβεις τα μάτια σου και λες δεν λες δεν μπορεί να είναι τόσο τέλειο, ξαφνικά γίνεται η μεγάλη ανατροπή.

Ο παρουσιαστής ξυπνάει απότομα και συνειδητοποιεί ότι το να κάνεις μπάνιο σε πισίνα είναι ένας τεράστιος εφιάλτης και μας ενημερώνει σχετικά: «Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 13:50 τα Αποκαλυπτικά επιστρέφουν και για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης».

Επειδή όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, το menshouse έβαλε το χεράκι του ώστε το τρέιλερ που άγγιξε την τελειότητα να την φτάσει και να την ξεπεράσει. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, που όλα είναι πιο δίκαια, έτσι θα ήταν το τρέιλερ της εκπομπής του Μένιου.

 

Το δεύτερο τρέιλερ του Φουρθιώτη είναι καλύτερο απ’ το πρώτο (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ